![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 360> |
Автор | ||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
знам дека колата ми е лом...редно е да ја исперам
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
znam deka samo sho piev nes i zaradi toa ke bidam vakva
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...deteto moze i naopaku da se rodi..t.e.PREVRTENO
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
..moze..moze..i toa kako!
|
||
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Nemoze ...vechno...
|
||
![]() |
||
|
...treba da se butne ,pa da zapali(trgne...)
![]() |
||
|
||
![]() |
||
beach ![]() Група ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
znam deka zivotot kaj nekoj zastanal
|
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Знам дека ништо повеќе не е исто! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...znam deka ako naumam neshto mora da bide...i bidna...!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
треба да се разгиба...
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
znam deka ke mi fali forumov 10 dena..
![]() ![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
се си иде на местото...хм... и веке залата не е неполна
Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:57 |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Znam deka ima nesto iako se obiduva da sokrie...ne moze da me razubedi deka e samo...
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
znam deka ... ne za ucenicite... ![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 19.Јули.2008 во 12:04 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |