![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 525> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pevaj mi o njoj prijatelju moj ,
nek zajeca zica , nek zadrhti srce
dok ispijam case , pevaj mi o njoj
samo ti me shvatas , prijatelju moj
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Last ajvar
Kolku li te sakav, kolku li mislev na tebe, kolku li urda za tebe potrosiv. A ti znaese i da mi kazese ne sakase, deka vo drug zbor se pretvori, kako vera da si smenila, kako da te prepoznaam sega mozam, koga i da sakam ne mozam. Ne ! Kako ajver ljubovta moja ja zagubi, Jas ajver da jadam ne mozam. Zbogum zasekogas i ke se vratam tamu od kade dojdov, iako bolka ke ti nanesam, iako crveniloto na besot od liceto tvoe da izcezne nema nikogas. Da ! Na majonezot ke mu se vratam, nedrago i so grizot sekoj na tebe ke mislam. Kako ni bese i sto zagubivme, a od solzite samo gorcliva sol ke ostane. Изменето од zbunet - 17.Септември.2007 во 11:33 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na masa sedime
i navidum se druzime, navidum prijateli ke ostaneme, dur vozdiski si broime, po drugi gledame, vo guzva zagusliva od lica mnogu, sto isto zalicuvaat. A znam deka zenskoto "ne" na krajot samo "ne" znaci i zatoa so molk se branam i pogled ironicen da zacuvam ona malku od mene sto ostana, pred da se raspadnam, pred da se stopam, pred da zaplacam, sam koga ke ostanam. |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Poklopili smo tijela
kao kazaljke na satu ponoc je... Pokusavas mi biti bliza pokusavam biti dublji vise od ove rijeci vise od svake misli na ledjima kornjace trazimo karavane i nismo sinovi pustinje mada oci nase ne vide od pjeska ove istine suhe i skrte nase su i pustinje nase su kolijevke prazne nase su ekstaze danima udaljene nama su kise plodne nesudjene i ne kvase se pupoljci na vratu samo suha rijec umotana u olovo i grudi tvoje nisu dine koje cu osvajati koje ce vjetar raznositi po mojim rukama oblikovati... Poklopili smo tijela kao kazaljke na satu ponoc je... |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Oh how I wish you were here
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
and I don't wanna world to see me
cuz I know that they can't understand when everything's made to be broken I just want u to know who I am... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ti bi htela pesmom da ti kažem, Al` ti nećes nikad, nikad znati, Koliko te voli srce moje, |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ти немаш право да прашаш
Како мие без тебе...
И дали сум сам ааааааа
![]() |
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Sweet Home Chicagoooo
|
|
|
|
![]() |
|
ja sam tvoja zlatna zelja
ispunicu ti ribicu
tri puta
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Dosta se otkazuvam
kje odam se do kraj luzerskata varijanta mi beshe navikaa po zaooobikolen paaat pak kje me sakaaaas |
|
|
|
![]() |
|
AshtrayGirl ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Baby..did you forget to take your meds? ![]() |
|
![]() |
|
Brankica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
bolkata ne znaci
da se predades za toa
ne placi, me imas nene i gusnime
STO I DA E KE POMINE !!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I togas nekoja budala
ke go spomne ko na sala tvo'to ime, a jas bez glas ke te prokolnam sto ne znam da te prebolam |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 251252253254255 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |