![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 1024> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе ве оставам на кратко,бидете умни,немојте да ја запалите кафанава
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
тоа не е ништо ново ...... затарено криманално дело ..........
продажба на подарена запалка
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
ти додека да дојдеш - отиде возот.... се снајдов
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не , не знам ... ќе ми кажеш
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koj si igra so ogan....ke mocha vecher u krevet.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
ПРАВ ДРУГАР СИ , значи... немам зборови...Цугни си од кафето , со мерак сум го правела
![]() ![]() Јас ќе почекам НЕКОЈ да се сети упаљач да ми подаде ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ja ne pusham ,..ama,...sakam da...."cugnam"!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
тукуууу, Маршалееее...знаеш што???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
кафе има доволно, а еве ти и цигари донесов само за тебе,да не ме збориш како само барам а не давам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сакам и јас....... и кафе и цигари
|
|
![]() |
|
![]() Готово е... ајде додека уште е топло ![]() Цигари си имате или да пратам по некое дете да донесе ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 249250251252253 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |