![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 890> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-зошто во оваа вест сте напишале царот Самоил со буква У ? Нели претендирате дека и он е македонец ?
![]() |
|
![]() |
|
alexa_1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1378 |
sdk...se e kazhano
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
СДК Златна Македонија
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк- светот е кругол ,а луѓево прават љубов во секој агол
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк...Мајтор да не ти влези в куќи-дефинитивно
Изменето од mamamd - 27.Јули.2012 во 08:04 |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК..сум заборавила бе на ова....табланетов
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ова со табланетот ме потсети на златните времиња кога те победував ....
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
sdk....mi nedostigate...
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ми се игра табланет или не лути се
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
сдк - ништо не ми е јасно повеќе....
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
кай бе сте видели оркестар со 8 диригента и един гитаропианотромпетобарабанист бе
а |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
сдк..ај што демек отишле на ОДМОР отишле...ама барем едно поздравче да пратеа.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СДК .... Цел ден ми се мота рефренот од песнава во глава, каде ли ја слушнав ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |