![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 525> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Možda dogodi se čudo OVA NEMOZE SAMO EDEN STIH....MORA SE,INAKU NEMA SMISOL...
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Right in two
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
SREK ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
you are my sunshine
my only sunshine
you never now dear
how much j love you
so please don't take
my sunshine awey.
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не вели стој зашто патот е овој
Имам сега повод свој Не се двоумам за ништо Стој, не ми прави неспокој Да ме спречи може никој Верувам во себе јас |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
In this white wave I am sinking
in this silence in this white wave in this silence I believe ..... |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zar sve ove godine
tebi nishta neznace
meni su bash preduge
cesto mi se zaplace
kako mi nedostajesh
samo ruku da mi dash
kako mi nedostajesh
dali znash dali znash...........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
С ким си синоч био дали она зна?
Не зна она, не зна она, знам само ја Девојка за једно вече мисли брига ме А код тебе су још увек моје гачице |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
startuvaj vremenska masino
vrati go vo moda disko ritamot ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Samo si prosetala
kroz zivot moj na tren da bi mi zasmetala da te zeljan ostanem ti si san nedosanjan Znam da te gubim i to je to nista mi ne bi pomoglo i da suze moju bol pred tobom otkriju |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ona to zna
zato me tako i gleda Ona to zna tebi mi blizu ni ne da |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
нисам љубоморан нисам
али хочу да знам јел смо једно за дргог или пролазна ствар ако погледаш друго другу погледачу ја све што можеш ти могу и ја |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Deka vazno ne e,
znam, deka samo son e, na koj se navrakam. Deka oblacite izrazot nejzin, go zavzemaat, duri i toa go znam. Deka 'nikogas' e vistinata, deka nema ni da znae kako i jas sto nikomu ne sum kazal. Deka galebot Livingston, go imitiram iako sum Ara, deka da se sretneme, mozno e samo ako padnam od visinite kade se vivnav, od kade site tocki isti se. Koga trupot moj ke go precekori, zosto pat i lezi, bez da go prepoznae, bez da znae |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Vo pravo si kriv sum sto ne veruvav i sto ne te poslusav
Pa loso pominav za se vo pravo si Ja sum kriv a ne si ti sto na site greski tvoj oci zatvoriv A sega nauciv vo pravo si ........ |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |