![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 563> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Од Софиja.Бив ja прашал и она од каде е?
Валета бив ja прашал ово Цеца ли е на аватарот?
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
od najgradskiot grad Bitola
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Валета бив ja прашал ово Цеца ли е на аватарот?
![]() ![]() Моника Белучи е ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Bibi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
![]() ![]() bi ja pokanila na kafe i blago za novoto ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
веднаш би дошла поради таква новост
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bi te cekala da mi kazis koga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bi te gusnala i bi ti rekla fala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Би и донел уште поголемо мече
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|
![]() |
|
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
jas nisto ne bi mu napravila, ali on sam ce si ja cuka glavata oti ne sakase da mi napravi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |