![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 959> |
Автор | |
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj sredi se ne e strashno i ja polagam utre
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
denes sum paaaaa, da se recit srekna.
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Malku nastinata.ama HAPPY
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
malku umorna (ne spav poso snosti go gledav Isteruvac na gavolot:Pocetokot) ama inaku se e ok.
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
pospano
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
сите сме изгледа поспани
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
I feel WONDERFUL
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Problemi so kicmata, ama se e Ok
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
srekna sum!
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
loso
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
денес ми е супер ем топло си беше ем чорапчиња не облеков денес
![]() |
|
![]() |
|
super, no malku razocarana zaradi nesto sto mi se sluci...
|
|
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
mnogu neubo
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
хухухухух јако јако ногу јако :D
|
|
мариниште
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 248249250251252 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |