![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 240> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И донел Мујо на Фата вибратор. Го земала таа во рака, го уклучила, а тој почнал да тресе, еднаш, двапати, трипати, па и испаднал од рака и почнал да скока на подот по плочките. Мујо цел успаничен вика:
- Држ го Фато, сите ќе не поебе!!! ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Решил Никола Груевски да се прошета низ Скопје и да види како живее
народот. Прошетал низ ГТЦ и на крајот застанал на еден излог и почнал да
плаче. Дошол еден полицаец и го прашал:
- Г-не, Премиер, зошто плачете? Што се случи? - Ги гледам цените на излозите, како ли нашите пензионери воопшто живеат со тие јадни пензии? Ова е страшно нешто? – со плачење му одоговрил. Во тоа време поминува еден пензионер, го гледа Приемиерот како плаче и го прашува полицаецот: - Извините г-не, да Ве прашам зошто плаче Премиерот? - Заради тебе, п**ка ти матер, заради тебе!!! |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Во охридска продавница:
- Здраво црна боја мат имат? - Мат немат, имат немат. - Сеа шо имат, шо немат? - Немат мат, имат немат! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
По бурна ергенска вечер младоженецот се буди во болница.
--Што ми се случило?- го прашува загрижениот пријател покрај својот кревет. -Ма, пушти... Се напивме ко стоки, па ти некаде околу полноќ излезе на покривот и се обложи во 100 евра дека 3 пати ќе ја облеташ куќата. -Зошто не си ме запрел, да не се испокршам вака? -Е, зошто...Затоа што вложив 50 евра дека ќе успееш! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Цветко во Амстердам, пред излог со курва во него, чука на стаклото и ја
прашува: |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Се
испотепале Босанец и Црногорец. И потоа го прашуваат Црногорецот како било, а
тој им вели:
- Него го одвлекоа како пес – заврзан, а мене како крал – на носилка! |
|
![]() |
|
zoranjanev1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Po podolgo vreme, se srecjavaat dvajca prijateli. Edniot od niv vodi so sebe kuche. - O, zdravo, od koga ne sme se videle ! - Da be, cela vechnost, sto pravish ti ? - Eve, dobro. Inaku, shto ima novo ? - Pa, ete taka, malku ova, malku ona. - Ama, izgleda deka stanot vi e mnogu tesen ? - Da, be, kako pogodi ?! - Pa, tvoeto kuche namesto da mavka so opashot levo-desno, mafta gore-dole ! |
|
![]() |
|
zoranjanev1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Nekoj chovek doshol kaj nekoj negov prijatel vo drug grad.
Doshlo vreme za spienje, no prijatelot imal samo eden kauch. Pochnale da se raspravaat koj cje spie na kauchot, a koj na podot. Obajcata, od ljubeznost, vikale deka on cje spie na podot. Na kraj, domacjinot prifatil on da spie na kauchot, a gostinot da spie na podot. Domacjinot mu prinamestil na gostinot postela na podot, i legnale da spijat.
Narednoto utro, stanal gostinot, i otishol vo kujnata, kade shto domacjinot vecje pripremal doruchek.
- Dobro utro ! - rekol domacjinot.
- Dobro utro ! - odgovoril gostinot.
- Pa, kako spieshe ?
- A, dobro, dobro...odvreme-navreme stanuvav da se odmoram...
|
|
![]() |
|
Си седел некој Македонец во некој локал во Битола и си појадувал тост со маргарин и мармалад кога до него седнал некој Грк кој џвакал мастика. Македонецот го игнорирал но сепак гркот почнал да зборва: |
|
![]() |
|
- Kelner ! Kelner ! Vo supava mi pliva muva !
- Izvinete, gospodine ! Mnogu ni e zhal ! Navistina izvinete... no ni zavrshija osite...
|
|
![]() |
|
Nekoj chovek vleguva vo bolnica, i, vo edna od sobite, zdogleduva trojca lekari kako dzverski tepaat eden pacient vo pizhami. Chovekot, so sozhaluvanje, pritrchuva do lekarite, i im veli:
- Ama, nemojte taka, toj e pacient, nema smisla, ne e humano da go tepate !
- More, trgni se ! - mu velat lekarite, i prodolzhuvaat da go tepaat pacientot.
- Ama, navistina - prodolzhuva chovekot - nemojte taka, ne e humano !
- Abe, trgni se ! - velat lekarite, i prodolzhuvaat da go tepaat pacientot.
- Ama, navistina - veli chovekot - nemojte taka, ne e humano ! Zoshto go tepate ?
- A be - velat lekarite - kako zoshto go tepame ?! Nie tri meseca go lechime od zholtica, a toj sega ni kazhuva deka e Japonec !
|
|
![]() |
|
Pacient lezhi na operacioni stol, i se trese od strav.
Doadja hirurgot, a pacientot mu veli:
- Doktore, mnogu mi e strav !
Hirurgot go smiruva:
- Ama, ova mene mi 1500-ta operacija od ovaa vrsta !
Pacientot se opushta so olesnuvanje, a hirurgot dodava:
- I se nadevam deka konechno cje mi uspee.
|
|
![]() |
|
Bile nekoj baba i dedo.
Babata mu rekla na dedoto:
- Aj odi do ducjan i kupi leb i mleko !
- Dobro. - rekol dedoto.
- Ama zapishi, - rekla babata -zoshto cje zaboravish !
- Nema da zaboravam.
- Jas koga ti velam, zapishi zoshto cje zaboravish !
- Nema da zaboravam.
- Dobro. - rekla babata.
Dedoto izlegol, i, posle polovina chas, se vracja so pasta za zabi vo racete.
Babata pochnuva da mu vika:
- A be staro-aro ! Zar ne ti rekov da zapishesh !? Zoshto ne zapisha !? Kaj ti e chetkicata !?
|
|
![]() |
|
Baba i dedo se shetale niz park.
Doshle do nekoja klupa, i babata rekla:
- Aj ovde da pochineme.
- Dobro. - rekol dedoto.
Sednale i pochinale.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |