![]() |
|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 50> |
Автор | |
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
искрено,,,не знам што се зафативте со тоа кој е авторот,,,кога јас мислев дека ке се занимавате со суштината,,,,лелеее,,
|
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Iskreno neznam zosto bi lazela deka tekstot e tvoj ako ne e.
|
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
претера сега,,,и тоа на големо....
поим немаш на какво ниво си се спуштил,,,,,ама ништооооо,,,,типично за тебе.... ![]() |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
ne e tvoe garantiram. so ova go dokaza samo svojot "integritet". |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Dobro togas imam slusnato nesto vo toj stil. Kako i da e namesto si e tekstot. |
|
![]() |
|
е нема шанси да си го слушнал пошто е 100% мој,,,со гарантирани авторски права,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako e tvoj tekstot sekoja cest. Samo nekako mi se cini deka go imam i predhodno slusnato. |
|
![]() |
|
ова е расказ за четири луѓе кои се викале “Секој”, “Некој”, “Билокој”, и “Никој” Еднаш требаше да се заврши Една важна задача и Се бараше од “Секој” Да ја стори таа “Секој” беше сигурен Дека “Некој” ке ја изврши таа “Билокој” можеше да ја стори Но “Никој” (не) ја заврши таа задача “Некој” избесна заради ова, Бидејки ова беше задача на “Секој” “Секој” помисли дека “Билокој” можеше да ја заврши таа, но “Никој” разбра дека “Секој” нема да ја завршииии На крајот заврши со тоа дека “Секој” го обвинуваше “Некој” Кога “Никој” (не) ја заврши задачата, Што “Секој” можеше да ја завршиииии.... p.s Абе нема што,,,вистинска поета,,,сум јас ![]() Шо убаво ги опишав нашите политичари,,, Па ај сега кажете дека не е така,,,, I vie prodolzhete da gi pofalite I ponatamu,,, |
|
|
|
![]() |
|
Nemoj i ti kako vicot na k15. Go znaes neli? |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....НЕ ,ТОА КАЈ МЕНЕ НЕ ПАЛИ..ПОГОТОВО ЗА ПАРИ..МА ДАЈ....НИКАД!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Zavisi za kolku pari i kolku stapa, sekoj e podkupliv. Osobeno bedniot graganin. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ГИ ГЛЕДАМ КАКО ЕДНИ ИСТИ СЕКОЈ БОЖЈИ ДЕН, ОДАТ НЕШТО ДА СРАБОТАТ ДЕМЕК ПО ТОА МИНИСТЕРСТВАВА...А НИШТО НЕ СЕ ПОМЕСТИ ОД МЕСТО...!ЕДНИ ИСТИ...ОД ЕДНА ФОТЕЉА ВО ДРУГА..ОД ЕДНА ПАРТИЈА ВО ДРУГА!..Е СЕГА ЈАС ЌЕ СИ ГО НАПРАВАМ КЕИФОТ И НЕМА ДА ГЛАСАМ ЗА НИКОГО...!....НИ СО СТАП НИ СО ПАРИ НЕ МЕ КУПУВААТ ПОВЕЌЕ...!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Sto te naljuti tolku druze. |
|
![]() |
|
....СЕ ПРЕДОМИСЛИВ..ЗА НИКОГО!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |