IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 45>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:35
najnova informacija .... kosova JA priznale : pink panter , brzata ptica itrica , prof . baltazar , a najavuvaat i : pavaroti , toma zdravkovic , gering , aqlija izmetbegovic , franjo tudjman pa duri i milosevic ?
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:36
A Џими Хафа го призна ли Косово???
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:37
ke idele i od mars da go priznavaat kosovo
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:38
ej,...ashljak eden kopiljski,....prestani vekje da seresh naokolu ,...ochigledno ,..od ona shto ke go izedesh,...ostatokot ,mesto vo debeloto crebo ,.ti odi direktno zad ochite,....pa,shtom otvorish usta ,...go isturash vrz site naokolu,...daj,..zatvori si go malku chma....pardon ,..ustata,смеење...i bidi malku realen,...ne djabe kazale deka vistinata najmnogu boli,...e,pa toa ti e vistinata,...da ne ti bil tatkoto i slichni na nego ,..kukavici ,...sega ovoj narod ke si zeveeshe podobro,...gomnar eden ,.....газење%20од%20смеење,................газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:44
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:39
Originally posted by MAKEDON-FILIP MAKEDON-FILIP напиша:

Се собравте ли во 18:00 пред далметфу сите од форумов?

голема%20насмевкаЕте кој не бише на постројување.
Филипе,
едно преку редно од 02:00 до 04:00,
нема љутиш,..
намигнување
......
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:39

Јас чекав таму, ама чекан се сторив другар
Значи чекав, ама никој не се појави
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:42
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

koi lugje izginale mori?,....a?,..site shto zaginale,...k*rvinskji se otstraleni kako glineni golubi,....retko koj vo akcija ?! da zaginal,...a zoshto e toa taka?,...bash poradi golemata "borbenost" na ovoj narod i negovite "umni" vodachi,....toa shto ti e napishano e sto postotno tochno,....ako togash pokazeshe zabi,...drugo ke beshe sega,...mozebi i pomnalku izginati ke imashe,i toa herojkski!,......ama ,ke imashe lice ,...kako nekoi drugi shto go imaat i ,..nikoj ne se obiduva da gi chepne,...a, ne tuka nekoj "izrasnat"mochko,газење%20од%20смеење...ke mi kazuva shto i kako bilo,...

.... i prestani da se pretvaras deka si makedonec ... aj reci LOPATA ili TULUMBA газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
  ej,...ashljak eden kopiljski,....prestani vekje da seresh naokolu ,...ochigledno ,..od ona shto ke go izedesh,...ostatokot ,mesto vo debeloto crebo ,.ti odi direktno zad ochite,....pa,shtom otvorish usta ,...go isturash vrz site naokolu,...daj,..zatvori si go malku chma....pardon ,..ustata,смеење...i bidi malku realen,...ne djabe kazale deka vistinata najmnogu boli,...e,pa toa ti e vistinata,...da ne ti bil tatkoto i slichni na nego ,..kukavici ,...sega ovoj narod ke si zeveeshe podobro,...gomnar eden ,.....газење%20од%20смеење,................газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Dobro bre,koj ti e k*rac???Od sto si isfrustriran tolku bre???daj ide prosetaj,ubavo e nadvor

Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:45
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
MAKEDON-FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Поени: 731
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:44
Originally posted by orlov orlov напиша:

голема%20насмевкаЕте кој не бише на постројување.Филипе,едно преку редно од 02:00 до 04:00, нема љутиш,..намигнување......

Дојдов на плоштад ама у 18:45 пошо не ме пуштија од работа ма*ер им еб....м па затоа прашувам дали сте се запознале без мене.
Кон врв
tofu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 328
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tofu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:44
Вие господа мирослав, орлов, владимир, марија1000 сте како глутница кучиња скитници. Ако едниот залае сите му се придружуваат, битно е да се лае, а за што се лае никој појма нема.
Ме нема, е ме нема, јас за разлика од вас морам а рмбачам за гол живот! Ти Маро мори велиш Белгија ја шеташ ради таквите како мене. Да не не ти чини нешто? Што блуеш ламјо една! А ти голем македонецу со кокарда на чело и срце полно омраза кон сите што не се мали мирославовци, ти што немаш попаметна работа па 24 часа на ден плукаш навреди по форуми, очиглено некој убаво те има прикрпено со пари, ти ли бе најде да ми зборуваш за љубов кон татковината,?! Дебелогзец ограничен!
Ма не треба само името да го смениме, треба и народот да го смениме! Дури тогаш ќе видиме аир!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:45
mene mi se obrakjash?збунетост,...a ,ti da proshetash!,...zashto gledam i ti ne gledash ili ne slushahs dobro,...pa,so "tolpata" si koja frla kamenja na ,...bilo koj ,..,...daj bidi si ,..dobra,...koga nikoj tebe ne te ,..pipka!голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:45
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Јас чекав таму, ама чекан се сторив другар
Значи чекав, ама никој не се појави

Тоа ти е тоа не сум јас крив.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:45
Е добро де никој ништо не рече за тебе
Само ти кажувам зошто гледам праша, па да ти дадам одговор

Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MAKEDON-FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:46
Originally posted by tofu tofu напиша:

Вие господа мирослав, орлов, владимир, марија1000 сте како глутница кучиња скитници. Ако едниот залае сите му се придружуваат, битно е да се лае, а за што се лае никој појма нема.
Ме нема, е ме нема, јас за разлика од вас морам а рмбачам за гол живот! Ти Маро мори велиш Белгија ја шеташ ради таквите како мене. Да не не ти чини нешто? Што блуеш ламјо една! А ти голем македонецу со кокарда на чело и срце полно омраза кон сите што не се мали мирославовци, ти што немаш попаметна работа па 24 часа на ден плукаш навреди по форуми, очиглено некој убаво те има прикрпено со пари, ти ли бе најде да ми зборуваш за љубов кон татковината,?! Дебелогзец ограничен!
Ма не треба само името да го смениме, треба и народот да го смениме! Дури тогаш ќе видиме аир!

Имаш ли ти декларација?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 17:46
Originally posted by tofu tofu напиша:

tofu,...alal da toi e,...bash taka,...ebati narodot ,..so vakvi ,..glupaci,...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,390 секунди.