![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 45> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
najnova informacija .... kosova JA priznale : pink panter , brzata ptica itrica , prof . baltazar , a najavuvaat i : pavaroti , toma zdravkovic , gering , aqlija izmetbegovic , franjo tudjman pa duri i milosevic ?
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
A Џими Хафа го призна ли Косово???
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
![]() ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
ej,...ashljak eden kopiljski,....prestani vekje da seresh naokolu ,...ochigledno ,..od ona shto ke go izedesh,...ostatokot ,mesto vo debeloto crebo ,.ti odi direktno zad ochite,....pa,shtom otvorish usta ,...go isturash vrz site naokolu,...daj,..zatvori si go malku chma....pardon ,..ustata,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:44 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
![]() Филипе, едно преку редно од 02:00 до 04:00, нема љутиш,.. ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Јас чекав таму, ама чекан се сторив другар ![]() Значи чекав, ама никој не се појави ![]() |
|||
![]() |
|||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
||
Dobro bre,koj ti e k*rac???Od sto si isfrustriran tolku bre???daj ide prosetaj,ubavo e nadvor Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:45 |
|||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|||
![]() |
|||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
||
Дојдов на плоштад ама у 18:45 пошо не ме пуштија од работа ма*ер им еб....м па затоа прашувам дали сте се запознале без мене. |
|||
![]() |
|||
tofu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
||
Вие господа мирослав, орлов, владимир, марија1000 сте како глутница кучиња скитници. Ако едниот залае сите му се придружуваат, битно е да се лае, а за што се лае никој појма нема.
Ме нема, е ме нема, јас за разлика од вас морам а рмбачам за гол живот! Ти Маро мори велиш Белгија ја шеташ ради таквите како мене. Да не не ти чини нешто? Што блуеш ламјо една! А ти голем македонецу со кокарда на чело и срце полно омраза кон сите што не се мали мирославовци, ти што немаш попаметна работа па 24 часа на ден плукаш навреди по форуми, очиглено некој убаво те има прикрпено со пари, ти ли бе најде да ми зборуваш за љубов кон татковината,?! Дебелогзец ограничен! Ма не треба само името да го смениме, треба и народот да го смениме! Дури тогаш ќе видиме аир! |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
mene mi se obrakjash?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
||
Тоа ти е тоа не сум јас крив. |
|||
![]() |
|||
||
Е добро де никој ништо не рече за тебе
![]() Само ти кажувам зошто гледам праша, па да ти дадам одговор ![]() Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 17:46 |
|||
![]() |
|||
||
Имаш ли ти декларација? |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |