![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 246247248249250 533> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas nema da sum dolgo tuka. zs majka mi ako me fati na kompjuter jaj so sedam
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Neli
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
ENGIEEEEEEEEEE!!!!!!!!! duso moja, od koga ne se imame razmuabeteno! se najdovme!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Zdravo luge!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
e da se nadevame deka sum poarna...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Плаво белким сега си поарна... какво е времево сите се болнички
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kako mi ste. odamna ne se imam razmuabeteno so vas... bev bolna i lezev vkrevet, mi bese zabraneto da stanam!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
уууу Боси ти пак си станала рано
![]() ![]() Јас сум 3 дена сама дома, морам да станувам во 05.50 за да успеам и голупчињата на тато да ги наранам и спремам за работа..Се надевам ќе се приберат денес моиве за да имам време уште 30 мин да поспијам иначе врвка работава ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
леле нате мораше да станам во седум да завршам некоја работа и незнам како успеав да возам онака нерасонета уште, ама важно се вратив дома
![]() |
|
![]() |
|
Боси се наспа???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здраво
![]() |
|
![]() |
|
Добро утро на сите прекрасен ден имајте
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
гуд морнинг |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
prosecno(konstantno dobro)
![]() |
|
......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 246247248249250 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |