![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 426> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да се пофтори минатата ноќ
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Сакам...сакам...сакам...сакам...сакам...сакам...сакам да спијам....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
И јас сакам ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam da sum so nego.....
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da se sredat nekoi raboti...
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам големоооооооооооо ТОБЛЕРОНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...мњам мњам..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
sakam da ne me nerviraat veke ...
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Мило мило тоа, сврти се и нервирај ги ти сега... и уживај ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Сакам сега бејби блу да се расположи и тоа многуууу
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
i jas isto.........baby, dojdi da vidis kakvi planovi pravime za skijanje i soncanje na Alpite i sigurno ke dojde odma nasmevkata na lice
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Бејбиии и ке те санкаме, онака сите на санка качени и по уздолница... и ќе молам да се превртимеее..иако не сакам снег по мене ке прежалам и смеаммм..бејби мааа..
калина мила, ке ја напиеме рум прво ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
da i mene taa pomisla mi dojde preeska........koga Delfin spomna caj so rum, si pomisliv "a bez caj" ?
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
lele dusicki moi, pa vie praite planovi kako da me raspolozite
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
исто мислиме
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |