![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 426> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam vecer so forumdziite ubavo da pomineme kaj i da odime |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
И јас тоа сакам ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Sakam se da e kako so sakam
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sakam vecer se da e OK
|
|
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
sakam da go donesat mojot kompjuter
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
сакам да ми каже како си поминал вчера
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
sakam da mi se ispolni zelbata.....vaka
izvadok od negiranje:Site nie,apsolutno site,sme invalidizirani i iskriveni.Poveketo od nas se trudat da ja isteraat svojata obelzicenost od vidikot i od mislite.Alhemijata na dusta gi pretvora nasite stradanja vo zavisnosti,cirevi,mozocni udari,omraza,duri i vojni.No eden mnogu mal broj luge,koi slobodno mzoeme da gi nareceme angeli ,se pojavuvaat nepredvidlivo vo nasite zivoti i ne sprecuvaat da begame od sebesi.Sedejki vaka ranet i sam,znaev deka barem imav sreka da najdam eden angel!....
mojata zelba e da go vidam povtorno angelot koj odleta od mene.......
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
I jas isto, da go vidam angelot..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
jas da go zapoznaam angelot ...
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да не ми е вака како што ми е (никако)и вечер да излезам и да си поминам супер,да се расположам малку,да излезам од оваа монотонија што ме фатила деновиве
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Сакам вечер да си поминам прекрасно со моето најлудо друштво, да нема никакви глупи проблеми..и најмногу на свет сакам да ми се јави еден млад господин за да одиме на кафе....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Sakam samo sve da se sredi...
![]() Изменето од plavusa - 13.Јануари.2007 во 17:35 |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Sakam vecer site pari da mu gi soberam i sakam super da si pominam
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sakam da e leto
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |