IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 240241242243244 519>
Автор
Порака
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:57
oooooooooooo

koj kogo sonuva!?...LOLLOLLOL
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:59
jas sum glavna uloga u sonApprove...a drimerot e Djaki...samo nejke da kaze kako i zosto bas mene me soni....ili znae deka spijam ko top i  nema da go setamShocked
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:59
Originally posted by trucker21 trucker21 напиша:

Originally posted by Teta Teta напиша:

dobar den Mr. MilionerSmile...
mislev denta da ti ispratam brojki...samo idividi ne mozev preku cel den da otvaramConfused..se nadevam  dobi nesto?..Wink

za 4 brojki ke bev milioner..vaka jokburdaLOL
pocelo je pocelo.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:00
ClapClapClapClap
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:01
Originally posted by trucker21 trucker21 напиша:

oooooooooooo

koj kogo sonuva!?...LOLLOLLOL
....jas u dzungla...me kasna zmija na nezgodno mesto....i nekoja me spasi......samo ne se sekavam koja bese....LOLLOLLOLLOL.....ama cuvstvoto bese prekrasno.....LOLLOLLOLLOL.....kao kroz magla mi se gleda siluetata na edna bivsha prijatelka od onaa rajskata ptica"fenix" mislam bese......LOLLOLLOLLOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:02
golem pozdrav...bidete dobri....se citameSmile
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:04
kasper da ti kazam kako gi zaebavav kandidatite za vozaci...

im go kazuvav znakot; vozilo so koe upravuva lice so hendikep, potoa: gluvo lice (zolt krug so tri tocki) i otkako ke gi zbunev gi prasuvav dal iznaat kako izgleda znakot; vozilo so koe upravuva slepo lice?

LOL 
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:10
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

kasper da ti kazam kako gi zaebavav kandidatite za vozaci...

im go kazuvav znakot; vozilo so koe upravuva lice so hendikep, potoa: gluvo lice (zolt krug so tri tocki) i otkako ke gi zbunev gi prasuvav dal iznaat kako izgleda znakot; vozilo so koe upravuva slepo lice?

LOL 
...shema si....ili stvarno lud.......LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:13
nqavistina taka im pravev, ama ne so cel da pravam budali od niv tuku za da im bide pointeresno
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:13
ciao TruckerSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:15
LOLLOLLOLLOLDjaki...do solzi me nasmeaLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:18

LOLLOLLOLLOLDjaki...do solzi me nasmeaLOLLOLLOLLOLLOL

navistina e smeshno ...

a sega mi tekna i neshto drugo ...

koga bev mal si velev: da se veleshe stradaled namesto sladoled, kolku ke se smeevme koga nekoj ke recese sladoled
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:20
Ouch udar...se smeev ...zasto smesno mi bese...ama znam deka e udar.....i od mena a i od tebe...samo me tesi sto tradatelite ne ne citat......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 13:23

Ouch udar...se smeev ...zasto smesno mi bese...ama znam deka e udar.....i od mena a i od tebe...samo me tesi sto tradatelite ne ne citat......

sama so sebe zboruvash????!!!!
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 240241242243244 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.