![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 533> |
Автор | |
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hello...anybody here?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Dobro utro :)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
ZDRAVO DELFINCE
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo drustvo... cao vo 15 casot... hahaaa mislev nekoj od didividito ke ne nagradi za koristenje...a toj padna... buaaaaaaaaaa |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dobro utro,Beleg,Marko...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ja cekam da se javi marijana...
za da i kazam eden utrinski vic... hahaaa |
|
![]() |
|
Marijanceto e rabotno,utrovo.. ja nema
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Добро утро мили имајте прекрасен позитивен ден
Ве гушкам сите ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,te gushkam i jas TEBE
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Миал Вал имај прекрасни позитивни насмевки и пријатни изненадувања гушкам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate i ti srce...pozitivni misli vo tek na celiot den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
prijaten den na site korisnici na idividi...
za cao... ima vreme... heheee |
|
![]() |
|
Ima li uste nekoj ZA ZDRAVO
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 240241242243244 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |