IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 239240241242243 519>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:46
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

da znam deka nema da me navreduva Kasper, sega vednash bi ja gushnal Marijana...

ne znam shto mi tekna naednash LOL
...abe slobodno ....nema da te vregam.....samo sve sto imas na dolgi rakavi,rasprodaj,razdadi........deka i taka nema da ti trebat....ke ti gi skinam racete.Angry...sve u kratki rukavi ima da shpartash......LOLLOLLOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:46
Originally posted by Teta Teta напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

da znam deka nema da me navreduva Kasper, sega vednash bi ja gushnal Marijana...

ne znam shto mi tekna naednash LOL

E DE..AMI KOGA MARIJANA NE SE GUSHKA? STO KE PRAIME?Big%20smile
aj aj...ami ako te sonuva?Shocked

CRNA MACKA..PRASHAJ GO KAKO SE VRAKA NAZAD 10 CEKORI:))LOLLOL
"recycle your mind"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:49
kasper e sega navistina me navredi, pa zarem ne ti kazale tie koi me znaat deka jas sum hendikepirano lice a ti uste mi se zakanuvas deka ke mi gi seces racete i nozete...

fala mnogu,
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:51

kasper e sega navistina me navredi, pa zarem ne ti kazale tie koi me znaat deka jas sum hendikepirano lice a ti uste mi se zakanuvas deka ke mi gi seces racete i nozete...

fala mnogu,
...leleeee...izvini Djaki...mene mi kazaa samo deka nakrivo mockash...ako go racunas toa za hendikep....i deka ti kasni nasabajle so stanuvanjeto eden cas podocna...toa deka go smenija vremeto dok se privikne...e i toa e tezok hendikep....LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:51
LOLLOLLOLLOL...cncncncn Djaki bez race...nemoj medeni...kako ke pisuva ...aj toa i da moze po inaku..ami kako ke pokaze prst koga e lut?Shocked
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:53

LOLLOLLOLLOL...cncncncn Djaki bez race...nemoj medeni...kako ke pisuva ...aj toa i da moze po inaku..ami kako ke pokaze prst koga e lut?Shocked
.....ke si najde zamena Teto...ke pokaze nesto drugo...ako moze de....da pokaze deka e lut........ili lud......LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
trucker21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 1609
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:53
dobar den, makedonijo
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:54

ima eden violinist, ima mnogu slab vid, dioptrija - 7 mozda i vise...

a eden zaebant veli za nego, a be toj dobro gleda ama slabo slusha...
... daj ne zaebavaj,
.. pa ne gledash deka violinata ja drzi do uvoto LOLLOLLOLLOL

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:54
Originally posted by trucker21 trucker21 напиша:

dobar den, makedonijo
pozdrav Trucker......Thumbs%20Up
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:55
sto se slucuva tuka?
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:55
dobar den Mr. MilionerSmile...
mislev denta da ti ispratam brojki...samo idividi ne mozev preku cel den da otvaramConfused..se nadevam  dobi nesto?..Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:56

sto se slucuva tuka?
....ke mu menjame avatar na Djaki......onoj sto se koristi vo soobrakajot....hendikepirano lice....WinkLOLLOLLOLLOL....nema da plaka ni patarina....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:56

sto se slucuva tuka?
ni tsekuvaat race noze.....i dr..pa sega gospodine ne znaeme na koj k...da sedime..LOLLOL
aa i se sonuvame povremenoLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 12:57

dobar den Mr. MilionerSmile...
mislev denta da ti ispratam brojki...samo idividi ne mozev preku cel den da otvaramConfused..se nadevam  dobi nesto?..Wink

za 4 brojki ke bev milioner..vaka jokburdaLOL
sex, trucks & drinks!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 239240241242243 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.