IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 54>
Автор
Порака Обратен редослед
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:13
zatoa rekov greska e naslovot. sigurna sum deka i kejt misli taka i ne gi stava site vo ist kosh

Изменето од IQ - 23.Мај.2009 во 02:13

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:11
tuka ste site epten vo pravo

DIFOLT E ZABRANET ZA OVA TVRDENJE
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:07
Originally posted by IQ IQ напиша:

Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

pa zarem srekjen covek kova planovi za da mu nashteti nekomu? mora da e nesrekjen pa da im pravi zlo na drugite. srekniot si ja gleda svojata rabota i uziva vo zivotot. del od nesreknite se obiduvaat da gi napravat i drugite nesrekni.
del neli?del od nesreknite luge?tuka si u pravo ama ne site...na del im e seedno i ne se mesaat vo drugite problemi,na nekoi bas poradi toa so go preziveale i nemale nikogo za poddrska ke se potrudat da pomognat koa ke se vo moznost,del neznam so ke napraat itn.

toa kazav i na pocetokot. ne se SITE nesrekni luge losi

tuka si epten epten vo pravo
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:06
Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

pa zarem srekjen covek kova planovi za da mu nashteti nekomu? mora da e nesrekjen pa da im pravi zlo na drugite. srekniot si ja gleda svojata rabota i uziva vo zivotot. del od nesreknite se obiduvaat da gi napravat i drugite nesrekni.
del neli?del od nesreknite luge?tuka si u pravo ama ne site...na del im e seedno i ne se mesaat vo drugite problemi,na nekoi bas poradi toa so go preziveale i nemale nikogo za poddrska ke se potrudat da pomognat koa ke se vo moznost,del neznam so ke napraat itn.

toa kazav i na pocetokot. ne se SITE nesrekni luge losi

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:04
Originally posted by anakin anakin напиша:

zemete go likot na dokor Housescenaristite sakale na napravat kombinacija na nesrekja i zlobano ne po difolt nego kako karaktertipov e vo sustina nesrekjen, osamen, so postojani bolki, se kljuka so apcinja, nesonici i postojano vo konflikt so siteno doktor House e olicetvorenje na filantrop, gazi preku site ubeduvanja i pravila rizikuvajki svoja kariera, rabota so cel, da spazi nepoznat zivottaka da site gledaci , koi znaat da gledat ,mozat da vidat majka terezakje recete ko na filmneka e film.....no ... toa e toa....licno ubeduvanje. kje sum i sum takov nezaviosno sto me snajde.... nisto ne e vecno...duri i nesrekjata

ma house e dusa od covek, toj samo se pravi los, ustvari e golemo srce
e milo, e ogromno srceno e strasno nesrekjen vo zivototzatoa e staven tuka kako primerdeka edno so drugo nema vrska po difolt

pa toa e mojata poenta, ne deka nekoj so e nesreken mora da e los. tuku onoj koj e los, sigurno nesrekata go naterala da bide takov.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:00

respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 02:00

zemete go likot na dokor Housescenaristite sakale na napravat kombinacija na nesrekja i zlobano ne po difolt nego kako karaktertipov e vo sustina nesrekjen, osamen, so postojani bolki, se kljuka so apcinja, nesonici i postojano vo konflikt so siteno doktor House e olicetvorenje na filantrop, gazi preku site ubeduvanja i pravila rizikuvajki svoja kariera, rabota so cel, da spazi nepoznat zivottaka da site gledaci , koi znaat da gledat ,mozat da vidat majka terezakje recete ko na filmneka e film.....no ... toa e toa....licno ubeduvanje. kje sum i sum takov nezaviosno sto me snajde.... nisto ne e vecno...duri i nesrekjata

e milo, e ogromno srce
no e strasno nesrekjen vo zivotot
zatoa e staven tuka kako primer
deka edno so drugo nema vrska po difolt

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:58

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:56
kje ti kazam
dojdov poradi cvekjence i IQ
mi se dopadnaa nivni ramisluvanja
nema vo niv inaet i nerazum

zadovolna???
mislis me ponizi deka si go pogaziv zborot??? ok
radi tie dve iskreni devojki kje se ponizam pak

pozdrav

inaku gordej se so tvojot post... pokazuva odreden karakter

Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:56

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:52
tolku jas vo ova tema
vise ne ni idam....nema za mene logika...NIKOGAS NE NI SFATIV KOJA BILA PRICINATA ZA PUSTANJE NA NESTO TAKVO
и пак дојдеплазење
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:52

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:49
zemete go likot na dokor House
scenaristite sakale na napravat kombinacija na nesrekja i zloba
no ne po difolt nego kako karakter

tipov e vo sustina nesrekjen, osamen, so postojani bolki, se kljuka so apcinja, nesonici i postojano vo konflikt so site

no doktor House e olicetvorenje na filantrop, gazi preku site ubeduvanja i pravila rizikuvajki svoja kariera, rabota so cel, da spazi nepoznat zivot
taka da site gledaci , koi znaat da gledat ,mozat da vidat majka tereza

kje recete ko na film
neka e film.....no ... toa e toa....licno ubeduvanje. kje sum i sum takov nezaviosno sto me snajde.... nisto ne e vecno...duri i nesrekjata

Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:51

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:47

na drugiot moze zlobno da mu deluva. toa e samo prost primer. da recheme deka nekoj kako dete postojano bil fizicki ili emotivno maltretiran, sto mislis vo kakva licnost ke porasne? kako moze da dava ljubov koga nikogas ne ja dobil, kako moze da mu e gajle za nekogo koga nikogas ne pocuvstviuval deka nekoj se grizi za nego.trpel samo navredi i udari.znaci toj ne znae poinaku, ne po negova vina.

e toa veke drzi do psihicki problemi,poremetuvanja...a da ne mu e gajle za nikoj e da e iniferenten a ne zloben,los...ja ako nejkam da pomognam ne sum losa,losa sum ako namerno nanesuvam zlo na nekogo bez pricina,kontinuirano(spored moja definicija)
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2009 во 01:40
na drugiot moze zlobno da mu deluva. toa e samo prost primer. da recheme deka nekoj kako dete postojano bil fizicki ili emotivno maltretiran, sto mislis vo kakva licnost ke porasne? kako moze da dava ljubov koga nikogas ne ja dobil, kako moze da mu e gajle za nekogo koga nikogas ne pocuvstviuval deka nekoj se grizi za nego.trpel samo navredi i udari.znaci toj ne znae poinaku, ne po negova vina.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.