![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 54> |
Автор | |||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zatoa rekov greska e naslovot. sigurna sum deka i kejt misli taka i ne gi stava site vo ist kosh
Изменето од IQ - 23.Мај.2009 во 02:13 |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
tuka ste site epten vo pravo
DIFOLT E ZABRANET ZA OVA TVRDENJE |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
tuka si epten epten vo pravo |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
toa kazav i na pocetokot. ne se SITE nesrekni luge losi ![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa toa e mojata poenta, ne deka nekoj so e nesreken mora da e los. tuku onoj koj e los, sigurno nesrekata go naterala da bide takov. |
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
del neli?del od nesreknite luge?tuka si u pravo ama ne site...na del im e seedno i ne se mesaat vo drugite problemi,na nekoi bas poradi toa so go preziveale i nemale nikogo za poddrska ke se potrudat da pomognat koa ke se vo moznost,del neznam so ke napraat itn. |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
e milo, e ogromno srce no e strasno nesrekjen vo zivotot zatoa e staven tuka kako primer deka edno so drugo nema vrska po difolt |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
ma house e dusa od covek, toj samo se pravi los, ustvari e golemo srce ![]() |
|||
![]() |
|||
||
kje ti kazam
dojdov poradi cvekjence i IQ mi se dopadnaa nivni ramisluvanja nema vo niv inaet i nerazum zadovolna??? mislis me ponizi deka si go pogaziv zborot??? ok radi tie dve iskreni devojki kje se ponizam pak pozdrav inaku gordej se so tvojot post... pokazuva odreden karakter Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:56 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
tolku jas vo ova tema
vise ne ni idam....nema za mene logika...NIKOGAS NE NI SFATIV KOJA BILA PRICINATA ZA PUSTANJE NA NESTO TAKVO и пак дојде ![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
||
pa zarem srekjen covek kova planovi za da mu nashteti nekomu? mora da e nesrekjen pa da im pravi zlo na drugite. srekniot si ja gleda svojata rabota i uziva vo zivotot. del od nesreknite se obiduvaat da gi napravat i drugite nesrekni.
|
|||
![]() |
|||
||
zemete go likot na dokor House
scenaristite sakale na napravat kombinacija na nesrekja i zloba no ne po difolt nego kako karakter tipov e vo sustina nesrekjen, osamen, so postojani bolki, se kljuka so apcinja, nesonici i postojano vo konflikt so site no doktor House e olicetvorenje na filantrop, gazi preku site ubeduvanja i pravila rizikuvajki svoja kariera, rabota so cel, da spazi nepoznat zivot taka da site gledaci , koi znaat da gledat ,mozat da vidat majka tereza kje recete ko na film neka e film.....no ... toa e toa....licno ubeduvanje. kje sum i sum takov nezaviosno sto me snajde.... nisto ne e vecno...duri i nesrekjata Изменето од anakin - 23.Мај.2009 во 01:51 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
e toa veke drzi do psihicki problemi,poremetuvanja...a da ne mu e gajle za nikoj e da e iniferenten a ne zloben,los...ja ako nejkam da pomognam ne sum losa,losa sum ako namerno nanesuvam zlo na nekogo bez pricina,kontinuirano(spored moja definicija) |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
||
na drugiot moze zlobno da mu deluva. toa e samo prost primer. da recheme deka nekoj kako dete postojano bil fizicki ili emotivno maltretiran, sto mislis vo kakva licnost ke porasne? kako moze da dava ljubov koga nikogas ne ja dobil, kako moze da mu e gajle za nekogo koga nikogas ne pocuvstviuval deka nekoj se grizi za nego.trpel samo navredi i udari.znaci toj ne znae poinaku, ne po negova vina.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |