![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 45> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
pa ova e neli temitakata.....za koe izlegoa na ulica.... ![]() |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
Izvini sto ti upagam.Te molam kazi mi sto pravese ti za vreme na vojnata vo 2001???se kriese po podrumi?Ili...Kako ne ti e sram da treses zeleni.Luge izginaa za ti da mozes mirno da setkas |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Што дозволувате екстремни елементи да ве караат? Приберете се малку! Дошол некој/а и одма петел/от. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koi lugje izginale mori?,....a?,..site shto zaginale,...k*rvinskji se otstraleni kako glineni golubi,....retko koj vo akcija ?! da zaginal,...a zoshto e toa taka?,...bash poradi golemata "borbenost" na ovoj narod i negovite "umni" vodachi,....toa shto ti e napishano e sto postotno tochno,....ako togash pokazeshe zabi,...drugo ke beshe sega,...mozebi i pomnalku izginati ke imashe,i toa herojkski!,......ama ,ke imashe lice ,...kako nekoi drugi shto go imaat i ,..nikoj ne se obiduva da gi chepne,...a, ne tuka nekoj "izrasnat"mochko,
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
Jas ne te osloviv nikako,duri ne te ni navrediv,taka da ne ti dozvoluvm da me narekuvas MORI,ok? I bas ne sum izrasnat mocko,zensko sum.Da ne ocekuvase vo partizanki da odam???? ![]() I uzasno si konfuzen,ne te razbiram pola.A ne izginale kako glineni golubi,tuku se branele.Ama ako si izlegol i malku si ja prosetal Bivsa Jugoslavija ke ti kazel nekoj deka toa bilo bratoubistvena vojna t.e. da ti pojasnam ne se znaelo koj kogo ubival. |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
vodete pristojna diskusija!!! Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:40 |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Така, miroslav_g8,Малку и слатки зборови, или слатки работи. Остави ги нека богохулат. Ќе им се врати. ![]() Изменето од moira - 20.Февруари.2008 во 17:43 |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ma toa bese lesno .... a zamisli da trebase da rece helihopter
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Brza e kuce sto lae, ama ne kasa, strbava e
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a brza kucka slepi kucinja radja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Се собравте ли во 18:00 пред далметфу сите од форумов?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |