![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 360> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека денес имењачето мое ќе ми биде презадоволно, затоа што тета го усреќила.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
strowberis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
ke me bie maler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека утре ќе треба да станам раноооооо
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека се разбравме
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека сега ќе пишувам лп
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека не знам што треба да кажам
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
знам дека не треба да ми каже никакво фала...
знам дека сакам да ми каже нешто друго ![]() |
|
![]() |
|
знам дека треба да и кажам фала на Биба Г
![]() |
|
|
|
![]() |
|
знам дека бетадинот може да пржи поради јодот во него...
|
|
![]() |
|
Знам дека боли ама ке помине...не контам заш бетадинот пржи само
![]() |
|
|
|
![]() |
|
знам дека ми е подобро од вчера
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
.... Знам дека.....
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...isti zborovi iskazani od razlicni licnosti, nemaat ednakov tretman....!ZOSTO?
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...konecno znam deka i vo najlosh*te ima ronka dobrina...samo treba da zasluzish da ja dobiesh..dobrinata...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 236237238239240 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |