![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234235236237238 346> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам да ти кажам...
Надежта го гледа невидливото,
го допира неопипливото
и го остварува невозможното....
|
|
![]() |
|
stigmata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
sekogas koga go pisam tvoeto ime na sidot pagam
|
|
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
k'o na trupec( trupka!?) da zboram!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
верувај ми и ние трупките слично се чувствуваме кога ви збориме вам трупците ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдтк ........... бадијала се трупиш ...........
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sdtk...ima i balvanki...don't worry se!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
сдтк .... ти верувам
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
(оваа е друга) мислам... само мислам... (без јака узбуџења) дека сум во рана фаза на затрескуење.... во тебе...
![]() |
|
![]() |
|
titanik ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 55 |
deka nemozam da ja najdam pepelaska
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Сакам да ти кажам...
Постои ризик во сé што правиш...
но уште е поризично
да не правиш ништо...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..navistina zalam ,ama nikogas nema da bidam tvoj.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
........ попусто се трудиш ....... ТИ не знаеш во кого си вљубена ......
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
eeeee,ne mozes da ja najdes..samo jas znam kade e.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
сдтк .... ТИ ќе ме бараш мене не јас тебе ..........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234235236237238 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |