![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 339> |
Автор | ||
bellas ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk ...veruvam vo promeni na dobro
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
СДК...ниедно не пратив...се си викав ај утре
СДК....да беше тука Бијонсе,ќе ја прашав нешто |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Сдк,си наполнив уште 4 пликоа
со фискални ![]() Никогаш не се знае! |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Таксани се , нема бегање ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
тоа е |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
СДК ... Ништо не разбрав ... веројатно затоа штоне сум машко ...
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ебеш му матер и на... Pending Approval... ![]() ама "женски педер" e... најлошото нешто... што може да му се случи на... машко... ![]() под услов машкото да е... машко... |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
СДК... поим немам што по дефиниција е „женски педер“ .... помош од пријател може?
![]() П.С. Ако и после ова отидеш на Pending Approval јас не сум виновна
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ма јок... мислам на суштинската разлика помеѓу... мушки педер... и... женски педер... ![]() П.С. Не се доискажав... поради страв од Pending Approval... аман бе... ми се изнарипаа ова модераториве... Изменето од којсумјас - 03.Февруари.2014 во 17:50 |
||
![]() |
||
|
СДК .... Веројатно мисли на пластична операција .... или не
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
СДК...
секоја онаа што се раѓа ко педер... останува таква се додека на неа не делува... сила која ќе ја направо жена... |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
сдк...бојава ветува
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк имам во ладилникот кило портокали и 2 марули и компири . Очигледно ќе бидам на овошје
Изменето од емил - 03.Февруари.2014 во 11:17 |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Сдк.
Браво Емил,каков домаќин си ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |