![]() |
|
ШТО СЛУШАТЕ ВО МОМЕНТОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 1281> |
Автор | |
beatrice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 746 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Windmills of Your Mind - Sting
|
|
life is not a dress rehearsal
|
|
![]() |
|
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Technooo !!! |
|
![]() |
|
MaRy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
tho i dont know much bout intelligent 90's rock & metal cuz im young for that but ive listened to songs of Blues For The Red Sun & Sky Valley and i liked some...Thong Song,Thumb,Green Machine...John Garcia rocks!!
Изменето од MaRy |
|
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Odlicen album, odlicen melodicen pumk so interesni tekstovi. Isto i Afi jak gotika punk. Inace u momentov slusam Not Enough( Hardcore ) |
|
![]() |
|
Ana^^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Bryan Adams - Please Forgive Me
|
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
![]() |
|
MaRy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
right now? okay im listenin 2 Little sister-Queens of the stone age.oops zavrsi lol sega e U know ur right-Nirvana...
|
|
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
DEEP PURPLE - HUSH
GUESS WHO - AMERICAN WOMAN........................... |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
bugarski sranja
|
|
![]() |
|
s_L_a_D_o_K ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Eve ja momentalno si ja pustiv od James Blunt - You're beautiful....taka potivka bas za pred spienje i za sweet dreams :))
Aj ve pozdravuvam so pesnicava,ne znam dali ja imate slusano ali dobra e! |
|
Mada Faka :)))
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
JOHN GARCIA....is one of the best rock singer ever!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nike ![]() Група ![]() Регистриран: 12.Јули.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 11 |
Artist: Epizod
Album: Muzki pesni Track: Bolen Mi Leji Mile Popjordanov |
|
![]() |
|
caci14 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2005 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 319 |
Green Day Rulzzzzz!!!!Green Day RulzzzzzzzRulzzzzz!!!! Изменето од caci14 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Jas momentalno slusam Gotan project-Santa Maria
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 1281> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |