![]() |
|
Како заведувате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 27> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yessssssssssssssssss znaev deka upaluva ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
so cuci muci, buci za ...me povuci
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
jebi ga kad mora
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Mene samo me zaveduvaat,
ko zavedena , zabludena ovca sum, Ako i jas taka zaveduvam, mi e strav kao ke se osekaat, I zatoa jas cekam da me zavedat!!!! ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Вака ![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
![]() ![]() pali garant !!!
ako ne zapali od ednas vaka
![]() probajte dva pati pobrzo
![]() ![]() fintata e: od sto e kulturen kje proba da te gleda vo oci, kje se zasemeti, pagja vo nesvest...posle prai mu sto sakas - vo tvoi race e!
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ЈАС СУМ НЕКУЛТУРЕН!!!..КАДЕ ТРЕБА ДА ГЛЕДАМ? ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ups...mi najde dupka vo zakonot
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НЕ МОРА НОВ АМАНДМАН,ТАКА И ТАКА НЕ ПОЧИТУВАМ ТУЃИ ЗАКОНИ...ЈАС СИ ИМАМ СВОЈ!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke i prsnam so solzavec u oci i ke ja napikam u grmuska
|
||
![]() |
||
Kiniki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 09:40 |
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
ccc ova e mnogu necesno,vsusnost ti probuvas na sila da ja imas ![]() ![]() ![]() |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
ја чепкам у уши.....тоа најмногу палело
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |