IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 45>
Автор
Порака Обратен редослед
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 14:18
nikako .. ostavi go covekot da si zboruva .. barem dodeka uste mozeгазење%20од%20смеење mozebi i ce naucime uste nekoj manir na balkansko odnesuvanje газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 14:16
Originally posted by tofu tofu напиша:

Мизерна багро балканска!!! Простаци Македонски!!! Од таквите како вас, ГОЛЕМИ МАКЕДОНЦИ, оваа држава никогаш нема да оди напред! Па уште горди сте! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Momce,aj zacepi, najgolem Balkanec so svojot RECNIK na ovoj forum si TI.
   Toa izgleda zosto ne si izlegol od svojata dupka vo Makedonija i ne te naucile na pristoen recnik, i da ne vregjas lugje koi ne gi poznavas!
 Kakov PROSTOTILAK!So takov recnik sakas vo Evropa da odis???газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
 golema Zabluda..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 14:14
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

глупости македонска навивачка химна нема врска со темата..ајдееееееееееееееееееееее

СЕКОЈА НАЦИОНАЛНА ХИМНА, ПА И ХИМНАТА НА НАЦИОНАЛНИОТ ТИМ ИМА МОТИВИРАЧКА ФУНКЦИЈА. ФУНКЦИЈА НА БОДРЕЊЕ НА ТИМОТ ВО ТЕШКИТЕ МОМЕНТИ. ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ И НАШАТА ВЛАДА ТРЕБА ДА ЈА СФАТИМЕ КАКО ЕДЕН ТИМ НА КОЈ МУ Е ПОТРЕБНА ПОДРШКАТА НА НАРОДОТ. СЕПАК СЕ РАБОТИ ЗА ЗЕМЈАТА И ЗА НАРОДОТ.ЗА НАС И ТИЕ ПОСЛЕ НАС.

Konecno nekoj RAZBRA zosto ja postirav Himnataголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:47
neee . nikako .. ne go slusaj covekot ... odi i ne javuvaj se .. nikako голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:44

Ех, една шетаџика со дипломатски пасош сигурно, тате нешто голема ѕверка ти е нели? И еден голем македонец со српско име. Убаво друштво сте се собрале. Одам јас во Финска, од вакви дебили држава не бидува.

srekjen pat, i pisi ni....намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:26
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

sto slusnav sea...."za siptari samo gazna komora".....????

mislam deka takvo odnesuvanje ne e vo red
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:24
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

Ех, една шетаџика со дипломатски пасош сигурно, тате нешто голема ѕверка ти е нели? И еден голем македонец со српско име. Убаво друштво сте се собрале. Одам јас во Финска, од вакви дебили држава не бидува.
  Mnogu ,vaka te gledam mudro razmisluvas,sigurno glavna hrana ti se m...,od tamo ovaa mudrost,a i k*razlija ,si bogami,sigurno imas dobar desertгазење%20од%20смеење
 a, da ne moras da se odjavuvas posle sekoja porakaтага
eve ja ti davam zbor nema da te zakaçam ,eve i drugite ,neka kazat deka nema da te gibaatгазење%20од%20смеење

dobro velis ... ne diraj govno da ti ne smrdi газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:22
sto slusnav sea...."za siptari samo gazna komora".....????
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:21

Mnogu ,vaka te gledam mudro razmisluvas,sigurno glavna hrana ti se m...,od tamo ovaa mudrost,a i k*razlija ,si bogami,sigurno imas dobar desertгазење%20од%20смеење
 a, da ne moras da se odjavuvas posle sekoja porakaтага
eve ja ti davam zbor nema da te zakaçam ,eve i drugite ,neka kazat deka nema da te gibaatгазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:15
ma ne ... mene voopsto ne me nervira sto ni gi mesa ulogite ... mene ne mi e sram da kazam deka po majcina strana sum srbin ... voopsto ... no mi preci sto nekoja prodadena dusa za , kako sto misli toj , otvorena i slobodna evropa i bezgrizno patuvanje niz nea e podgotven da si ja prodade dusata a ne samo imeto ... toa me nervira ... prodane duse mogu da mi PUSE голема%20насмевка
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:13

kako pogodi ,od prva ,kako so prst vo g...газење%20од%20смеење
a tatko mi ne da e golem ,ogromen e ,celi 120kgгазење%20од%20смеење
ne ,Finec ,mene patot mi go plakaat takvite kako tebeнамигнување
eve ,ako ne mi veruvas ,prasaj gi "tvoive" ovde vo Namurгазење%20од%20смеење
a ne ni gi mesaj ulogite so Miroslav ,te molam ,ako ne za stvarno ke ti se nalutamлутинанамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:12
zosto pa ganco ? mozebi e covekot eben grk koj zboruva makedonski ? голема%20насмевка
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:11
Ајде Ганчо не туку дрнкај тука....
Оди во Финска, а и веќе не го посетувај форумов, а и нашата држава..!

Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 13:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:11
e pa toj makedonec so srpsko ime e bidi siguren pozagrizen za imeto na svojata drzava otkolku sto si ti PRODADENA DUSA голема%20насмевка a prodane duse mogu da mi puse  ne vo finska , odi na severen pol , tamu nema kogo da mrazis pa ce bides srecen
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.