![]() |
|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 45> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nikako .. ostavi go covekot da si zboruva .. barem dodeka uste moze
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Momce,aj zacepi, najgolem Balkanec so svojot RECNIK na ovoj forum si TI. Toa izgleda zosto ne si izlegol od svojata dupka vo Makedonija i ne te naucile na pristoen recnik, i da ne vregjas lugje koi ne gi poznavas! Kakov PROSTOTILAK!So takov recnik sakas vo Evropa da odis??? ![]() ![]() golema Zabluda.. |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Konecno nekoj RAZBRA zosto ja postirav Himnata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
neee . nikako .. ne go slusaj covekot ... odi i ne javuvaj se .. nikako
![]() |
||
![]() |
||
|
srekjen pat, i pisi ni.... ![]() |
||
![]() |
||
|
mislam deka takvo odnesuvanje ne e vo red
|
||
![]() |
||
|
dobro velis ... ne diraj govno da ti ne smrdi
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
sto slusnav sea...."za siptari samo gazna komora".....????
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
Mnogu ,vaka te gledam mudro razmisluvas,sigurno glavna hrana ti se m...,od tamo ovaa mudrost,a i k*razlija ,si bogami,sigurno imas dobar desert
![]() a, da ne moras da se odjavuvas posle sekoja poraka
![]() eve ja ti davam zbor nema da te zakaçam ,eve i drugite ,neka kazat deka nema da te gibaat
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
ma ne ... mene voopsto ne me nervira sto ni gi mesa ulogite ... mene ne mi e sram da kazam deka po majcina strana sum srbin ... voopsto ... no mi preci sto nekoja prodadena dusa za , kako sto misli toj , otvorena i slobodna evropa i bezgrizno patuvanje niz nea e podgotven da si ja prodade dusata a ne samo imeto ... toa me nervira ... prodane duse mogu da mi PUSE
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
kako pogodi ,od prva ,kako so prst vo g...
![]() a tatko mi ne da e golem ,ogromen e ,celi 120kg
![]() ne ,Finec ,mene patot mi go plakaat takvite kako tebe
![]() eve ,ako ne mi veruvas ,prasaj gi "tvoive" ovde vo Namur
![]() a ne ni gi mesaj ulogite so Miroslav ,te molam ,ako ne za stvarno ke ti se nalutam
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
zosto pa ganco ? mozebi e covekot eben grk koj zboruva makedonski ?
![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Ајде Ганчо не туку дрнкај тука....
Оди во Финска, а и веќе не го посетувај форумов, а и нашата држава..! Изменето од Vladimir88 - 20.Февруари.2008 во 13:12 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |