![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 346> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdtk sekoj ima nekoj sto go nema...jas gi imam povekje.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
http://www.youtube.com/watch?v=H2OepurqIAE
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
eli_n ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
sakam da ti kazam IZVINIIIIIIIIIIIIIII
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
tesko tebe...resi ili begaj...treto nema
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
sdk...dosta e...od se mi e preku glava...ne me interesira kolku precki imame na patot...ne mozam pojke vaka
Изменето од bounty_hunter - 16.Април.2009 во 03:23 |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк........добро знаеш како ми е
не ме препрашувај ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... Vo red e ....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sdk........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
edvaj cekam da dojde 15 maj pa da bide 1 god
![]() |
|
![]() |
|
erna ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
deka najvise mi nedostiga,,i edvaj cekam da mi dojde od na pat,,i najvise go sakam,,
|
|
![]() |
|
-RAK- ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
VRSKATA SE TRKALA. NEMOJ DA SE IZNENADIS KOGA KE ME VIDIS GORE I NASMEANA.
![]() Изменето од -RAK- - 15.Април.2009 во 18:57 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sdtk ........... TAPA
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 15.Април.2009 во 18:57 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
многу е лоша кога некој не ја слуша
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......сдтк.........само пробај да не ме послушаш
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 227228229230231 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |