![]() |
|
Среќен Роденден |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 635> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
....................i da ne se povtoruvam.................ke ja poslusam RUSHKA i ke ja spustam poleka racnata.................i site ostanati koi mi posakaa se naj ,,,naj,,,...............od maki predlogot ke go "rabam" so zadovoslstvo........i blagodaram i na filmadzika............navistina e tesko da se ima rabota so eden LAV(vo srceto)...............i tebe Val se naj,,naj,,
nesmeam da ja zaboravam i blu..............i mamamd................i site ostanati..i la fille...izzie.....da ne zaboravam nekoj i IQ................
........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од bibce - 20.Август.2008 во 09:39 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
bibce, 35-ta godina mene mi bese mnogu srekjna
eve ti malku od mojata magija i tebe cela godina da citame samo veseli postovi od tebe ![]() p.s. kaj mi bese, kaj mi bese receptot za srekjen rodenden....hm....hm....eve go!!!!!! samo uste livce od detelina berena na polna mesecina.....lele kolku sum nesmasna.....aha...tuka e!!!! ete!!! bibidi-babidi-bu!!! napraveno ![]() ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.....................
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
moira, srekjen 8 rodenden
![]() lele, sto kje bide od devojcevo koga kje ima 10???? partali kje ne' pravi site tuka ![]() |
||
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Srerekjen Roden Den na site deneshni slavenici...............
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....kazi, kazi ,koj ti ja usreki na tebe 35-tata...!
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
eh....cedo moe....koga bese toa.....skoro i da zaboraviv..... |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Sreken rodenden moira,
da ti se mnozat
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Ej dragi moi cestitki za moira i bibce uste ednas...i sakam da prasam (nekoj od iskustvo da mi kaze)...dali navistina periodot od 35-45 e najubaviot vo zivotot ?
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
.......jas ke ti kazam mil..samo sto ke treba da pocekas za uste 5 plus......pa ke ti kazam dali mi bile najdobri...........no sepak jas mislam deka sekoja godina si e posebna............i ubava..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
srekjen vi rodenden
![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
Moira, bibce i fleur de lis neka vi e sreken rodendenot
![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
Охо, модераторката има РД
![]() айде срекен РД и од мене ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |