![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 360> |
Автор | |||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
знам дека ова претходното, треба да се чита исшиша , а не ...
![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Znam deka mozese poubavo da me isisa ..ama ajd..ke i prostam
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Знам дека .... понекогаш многу бегло поминува преку некои работи, кои се всушност многу битни... |
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
zd ...
chokoladoto spasilo mnogu zhivoti ![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...jas nemam dvor...ama imam prijateli so dvor... ![]() |
|||
![]() |
|||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||
знам дека си го сакам најмногу на свет,....
![]() |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
znam deka ima dvor pred kukata kade da se pravi, neka povelat i neka me kaznat, se dodeka imam moznost so belo taze lepce vo vruciot ajvar da macam...ic ne mi se sekiram,
![]() ![]() |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Знам дека сум...тврдоглава и своеглава....
![]() |
|||
![]() |
|||
Месечина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 0 |
||
...зошто знам,знам,знам дека знам...
|
|||
For me,the summer will be pure gray-mother-of-pearl gray, very pale gray. To me, this is the big statement for summer. Then we have light blue,light turquoise, lots of pink..by Mesecina-"Miss mistery"
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...znam deka dogodina nema pravenje ajvar pred zgrada...ni vo bliskiot park... golema e kaznata...kolku 3 vreki piper za ajvar ![]() |
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
znam deka ste zasluzile po edna
![]() |
|||
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
aj ne ga tupi sea ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
||
lele dushicka
![]() ![]() |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
![]() |
|||
||
Znam deka... prekrasno bi bilo da sum sega DOMA |
|||
skromnosta. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 226227228229230 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |