![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22202221222222232224 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A TE KOPKA TEMATA OD MINATIOT CETVRTOK A?
NE SUM VO TOJ "ELEMENT" SEGA..ZA TOA TEMA TREBA PREDHODNA PODGOTOVKA
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() VAL MORMA DA TI GO PRATAM D NA SLIKA
![]() ![]() ![]() AMA VO KONTEKS"PRED" I "POTOA"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ejjj... marijance... ti si poseben smek tuka...
druzi ne nemoj da begas... taman go zedov djezveto sega... drzete se zdravo... hevtanje nema... ama sega ke ima kafesuvanje... i toa poveke od tri pati... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,Marko...kaj nego e sigurno..ili pa kafence pie..za energijaaaaa
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
da.. be.. kade mi otide prijatelkata...
izgleda toj direktorot ja zaeba rabotata... ke go smenime... heheee |
|
![]() |
|
EVO ME OPET:)
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marko..a Marijanceto,kade ja ostavi???
|
|
|
|
![]() |
|
moral da odi... biznis.. biznis...
|
|
![]() |
|
Dime,imas minus za denes,sto ne ostavas rano.....
|
|
|
|
![]() |
|
Jas ne gi trijam Marko..samo gi otvaram..ha,haaaaaaaaaa
|
|
|
|
![]() |
|
fala Val... znaci kaj mene rackata od djezveto... haha
samo so racki i hevtalici ke bidam... nautro ke se iznaigram... a kako sto velat zenite nautro si gi trijat ocite... nemale igrace kako mazite... Val.. dali e vistina toa deka si gi triete ocite??? hahaaa |
|
![]() |
|
Dime,mnogu rano
|
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ВАЛ СЕГА МОРАМ ДА ВЕ НАПУШТАМ, ОСТАНЕТЕ СО ДОБРИ МИСЛИ И ОБАВЕЗНА НОЌНА КОНЕКЦИЈА ЗА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА.
СЕ ЧИТАМЕ УТРЕ П.С. ИСПРАЗНЕТЕ ГИ ПРВО ВАШИТЕ ЛП-КОРПИ ДА НЕ НЕ ПРИМАТ НАРЕДНО ПОЛНЕЊЕ ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 22202221222222232224 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |