![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 339> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк...Сега да не прибираме.
![]() А што е сигурно сигурно е јас пред Табановце ќе чекам. ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...уште пиеш кафе без шеќер? Да ти донесам кога ќе доаѓам натаму
![]() Ова требаше да оди у СП, ама ко си си модератор ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Не работам со Мито и Корупција.
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК, од кај сега Мито и Корупција? Ова беше само најдобронамерен пријателски гест
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Сдк...Вака со затемнети наочари,ова не ми делува искрено.
![]() |
|
![]() |
|
СДК...Поискрено здравје, жими комшиката од трети спрат
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК.. од толку избор тие за милката се фатиле бе
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Сдк...Шефице седи си раат,батали Милки Лидии очи извадивме тука.
![]() А и така Клара си помина фала на поздравот,па кога ќе дојдеш добредојде. ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Сдк, стајте ме на список кај Милките!
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
не знаев дека волку продуктивен можам да бидам ко денес... То е добар знак
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Сдк...Да не фатиш работа со асли мариоец,ме изработи.
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Си го преточив бесот во креативност и плус го нападнав форумов. Ќе ме биде за спамер
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Незнам како ме поднесуваат другите, кога јас сам не се поднесувам....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
СДК...мора да измислам временска машина...
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 218219220221222 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |