![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 215216217218219 1364> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
не ... чекам |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
oks..np...mammad tebe ti kazav kako lovam nosorog
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
чекам и јас да чујам
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() kje zemam pribor za lovenje nosorozi -edna dosadna kniga (nekoj Ruski klasik,Biblijata,ili nesto od nasite Akademici) -teleskop ili dvogled -pinceta -kutija kjibrit -sesir za Safari Kje sednam na plazata i kje cekam da izgree ubav soncev den.Kje sednam na mestence kaj sto doagjaat nosorozite.Kje zazemam komoten polozaj u lezeca sostojba i kje se pravam ko da citam knigata.Ama jas nikako nema da citam .Nabrzo kje namine nekoj nosorog.Kje mi se prisunja pozadi grb i kje pocne da ja cita knigata preku moeto ramo.A bidejki denot topol i soncev,a knigata dosadna do iscrpuvacka,nosorogot sigurno kje zaspie.Onda poleka kje stanam i kje go zemam dvogledot.Kje go svrtam naopaku i kje poglednam vo nosorogot.Taka sicusen i mal kje go fatam so pincetata i kje go stavam vo kutijata kjibrit.A celo vreme kje nosam sesir za safari za da izgleda se poavanturisticki. |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
oki mammad ke smislam...nego ova procita-
-se naogjas srede pustina,drzis jabolko vo raka,te brka lav a treba da stignes do Rim...kako ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
една срцка ме вика да одам да ја спасувам од досадни гости
е арно де,
ама.....од четвртокот немам запалено цигара
а ако одам во спасувачка мисија
тоа подразбира------->
![]() ![]() ![]() ![]() и обавезно.....----->(камо бе пушачко смајли?)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
kejt dear...a kako ke ja spasis od gostite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aha... procitav...ama kade ...utepaj me ako znam... ![]() ... keeeejt ![]() ...aj dosta vi beshe druzenje od mene... odam... ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pusam uste ovaa...i pravec u krevet
![]() |
|
|
|
![]() |
|
е како да си легнам кога не ми се спие...ај ќе зачурам една со вас па можеби ќе ме префати дремката
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
samo vnimavaj da ne zaspies so zapalena cigara
![]() |
|
![]() |
|
не оставам јас туку така да отиде арч цигарето
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 215216217218219 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |