![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 240> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-госпоѓо, дали ја сакате природата?
-Да,секак. -тоа навистина ме чуди затоа што таа гадно се поиграла со вас! Тип и приоѓа на добра мачка во кафуле и и вели -Извини, сакаш ли да играме маѓија? -АУ-у, па јас не знам како се игра таа игра? -Одиме кај мене дома, јас ќе те онадам, а ти потоа ќе исчезнеш. Прашале пензионер што сака повеќе- секс или Нова година? -Нова година....одговорил тој и додал... почеста е. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Двајца осуденици на смрт, стојат пред водот за стрелање.Ги прашуваат за последната желба
-Јас би сакал да ми ја пуштите Лане мое од Жељко- вели првиот. А вториот вреснува -Тогаш јас би сакал да ме убиете пред него ! Убава девојка му вели на својот додворувач -постојат 2 места каде би сакала да ме бакнуваат! -а кои се тие места ?-прашува додворувачот -Сејшелски острови и Мајами! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Дедо и внук на излет во една шума.Внукот здогледува паркирана кола и се стрчува да ја види одблиску.
ДЕдото- Не оди! Таму нема што да видиш.Кола како и сите коли.... Внукот меѓутоа веќе кај колата, погледнува внатре и набрзина се враќа кај дедото велејќи разочарано - Имаш право дедо, купиле кола, а немаат пари гаќи да купат. Селанец купил стан во градот, па му се жали на својот пријател како има голем проблем. -Што е батка, што те мачи во новиот стан ?- прашува пријателот. -Како што ме мачи ! Замисли, да му се сневиди, ми ставиле веце во самиот стан. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Shetaat dva dijamanta po plaza i komentiraat: - Breee, kolku klosari imalo ovde!
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
FlesX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Sin go prasuva tatko mu sto e toa peder: Sine jas i stojan zaminavme vo
zatvor i se dogovorivme edna nedela jas da bibam zena edna toj i jas bev so bev koga dojdi red da bide stojan zena necese e toa e sine peder |
|
ONLY THE STRONG SURVIVE
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Zasto su Srbi prestali igrati sah?
- Kralj i Kraljica u Londonu - Topovi na Kosovu - Konji u Haagu - A sahovnica u Hrvatskoj |
|
![]() |
|
bela ![]() Група ![]() Регистриран: 02.Јуни.2006 Локација: Saint Lucia Статус: Офлајн Поени: 56 |
Slon srekava kamila i mnogu zacudeno ja prasuva: -Auuu, dobro, zosto imas cic*i na grbot? Kamilata go gleda zacudeno, pa mu odgovara: -Nasol koj da mi zbori! -Dobro, zosto ti imas k*r na glava? |
|
![]() |
|
Flossy173 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
P:Sto ima razlika izmegu maz i svinja? O:Svinjata koga ke se opie ne moze da bide maz!![]() ![]() |
|
Be the best expect the worst!
|
|
![]() |
|
Flossy173 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Covek sretnuva edno dete i go prasuva:
C:Kako se vikas?
D:Kako tatko mi.
C:A kako se vika tatko ti?
D:Kako mene.
C:A kako se vikate dvajcata?
D:Isto. ![]() ![]() |
|
Be the best expect the worst!
|
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Si praka pacient pismo doma pa pisuva :
Dragi mama i tato svi smo dobro, svaki dan se kupamo a upravnik je rekao da ako budemo dobri, pustice nam i vodu . |
|
Veruvaj i vo toa sto ne go gledas .
|
|
![]() |
|
Lunatic ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Еден будист,еден муслиман и еден ортодоксен србин христијанин имаат остра дебата кој бог е вистински и најмоќен. Си трае расправијава .... и наеднаш еден од нив вика
Слушајте, вака веќе не оди!Ајде да се качиме на онаа висока карпа и да скокаме-кој бог е вистински и најмоќен ќе го спаси својот верник. И биднало! Прв скока будистов и при падов вика буда, буда, буда, буда ......како паѓа се побрзо...буда, буда......на 2 м пред падов успорува и се приземјува глатко. Следи муслиманов, си скока и ја праи истата шема алах, алах, алах, алах....... и бам се распрснува на милион парчиња. Сеа иде редот на христијанинов скока и вика исус,исусе,исус,исусе.......за брзува....исус,исусе.....на 5 метри при крајот ја праи буда буда буда буда будабуда............ |
|
Always Be Happy But Never Satisfied!
|
|
![]() |
|
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Zosto balerinite igrat na prsti?
-Za da ne ja razbudat publikata
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
![]() |
|
liska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Sto su atleticari za kanibalisti???
Fast food!
![]() |
|
Malo sitno i dinamitno!! hehe
|
|
![]() |
|
Riste ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Od mene eden vic:Se vozel starec vo avtobus so bastun,i si cukal na podot so bastunot,vo mumentot eden decko mu vika necukaj dedo so bastunot treba da si stavis gumce starecot mu odgovoril na to:ako koristea tatkoti i majkati gumce nemase ti da se rodis.
|
|
Riki(IcKo)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |