![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 360> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...znam deka ....ne sum normalna kolku sum pametna
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Znam deka nekoi raboti e podobro da ne gi znam,ama me kopka ljubopitnosta.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka smrznav, i znam ako nekogas povtorno menuvam drzava, ke bide nekoja juzna
![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
ха .... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....znam deka ......i da padne sneg vo Mk ke ni bide potoplo nego tuka
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
nisto neznam
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka ....marija e sosema vo pravo, i deka idejata mi se dopaga
![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....znam deka .........so seka treba da mu ja fatime za Mk........so ubavo ne vikaat
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
isto i jas
![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.......a be ti vikam jas elaj si tuka kaj nas................ti ne pa ne.....................nie imame sonceeeeeeeeeeeeeeeeee......................
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...se smrznav
![]() Изменето од marija1000 - 08.Октомври.2008 во 09:18 |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam deka ako prodolzi vaka nema daleku da stigne
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
нешто не е во ред!
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka kje se javi... kaj moze bez mene...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |