![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 211212213214215 959> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hepi hepi hepi hepi
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Vidi go ti delfinco!
Na sto se dolzi tvojava umnozena sreka?
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
се ми се чини на случката во Недела наутро
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Opa!!!!!
Koj so karanfil vo kosa, koj so crvena ruza vo raka!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
за убаво само нека е
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ѓаволесто се чуствувам |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Kokolo?!?!?!?!?! Gavolesto?!?!?!?!?!?
Zosto taka?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ете денеска ми е ден за правење бељи
се разбудив сабање со таква мисла
![]() е сеа кавга со саманта фатив
а за понатаму до кај ќе тераме уште незнам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eve ti malku guski
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
![]() |
|
Kokolo, ic da ne si imas gajle. Imam pozitivna energija da mu prenesam na cel svet!
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
bosab sto ti e sega tebe jas se raspoloziv ti se rastazi smesta da vidam nasmevka
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 211212213214215 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |