![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 519> |
Автор | |
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....generaciite sto rastat,doagaat.....sekako ke go slusaat......ko sto jas ja slusav Vaska Ilieva koga bev mal i idev kaj baba mi....koga porasnav svativ deka taa ima prekrasen glas.........mozebi pogresno sporeduvam.....no sekoe vreme si ima svoja zvezda........
.....mozebi mnogu luge ovaa tragedija ke gi dopre....ke se zamislat sto pravat vo i so svojot zivot.....pa i jas samiot.....sega gledam deka dobroto vo mene e se podaleku....dinamikata,egoto i nacinot na zivotot ne oddalecuva od samite sebe,pa kamo li od drugite......moram da porabotam na toa....moram da ja isfrlam omrazata od svojot zivot,da ja zameni ljubovta.......veruvam deka sekomu e potrebna blaga nasmevka,nezen i topol zbor,pregratka.....i volshebnoto zborce.....Ve sakam site
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
mislite deka ke ostavi nekoja traga na nash*te deca(pa i na nas nosmralno))?? barem malku da se ogledame na nego..da se veruva vo dobroto, da se znae sto e losho??? a..? sto vikate ...jas sum ubedena deka DA...optimist sum...
na edno mesto procitav deka nema sansi, imalo mnogu zavist?!..ne vikam deka nema...
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
....mornicavo se osekam....so golema praznina......
.....ne mozam tagata da ja prikrijam vo sebe.....
....ne mozam ni da rabotam...ednostavno se gusham......
.....i kako da se veruva......
.....vo sudbinata li????
....vo Bog li??????
??????????????
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ма ќе експлодирам од гнев.... ај здраво................(не можам да кажам добро утро)
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DA NE SE LUTAM???
![]() VAKOV GNEV ODAMNA NE SUM IMALA..UPM
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
nikoj na nikogo..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Во ова лудо време сите се измамени, и кажете сега кој на кого да се лути?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
dobar den..
|
|
![]() |
|
po mala steta za nedovrsenoto...steta za zgasnat mlad zivot....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tolku nedovrseni raboti ostanaa pred nego,pesni nedopeani,albumot na angliski jazik mu ostana nedovrsen..crkvata sto ja gradea so tatko mu vo Krusevo...
Fer li e ova!!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
najteskiot danok na brzo ziveenje go plati Tose....morase li taka da bide?...zivotot pred nego bese...a taman pocna kariera da gradi...ova e uverenie deka nema pravda u zivot i ziveenje...golema zaguba ....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bog go zede nashiot angel...poln so zivot,humanost,mladost..
Neka pociva vo mir...!!!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
uzas...zosto treba smrt da ima?...na tie godini?...ljubov i sreka ...mir i spokoj...ne smrt...ne mozam da veruvam...koja pravda...pogotovo covek kako Tose....dusa mlada..iskrena...humana...se topev koga go slusav...ma ke go pamtam dodeka sum ziva...sega go davaat na SVET plus...mini koncert....in memoriam..solzi ne mozam da zadrzam...
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
...кнедла ми стои во грлото....
а секое утро прва песна што ја слушам е Игри без граници...денес не можам ни да ја слушам....трагедија...
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |