![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 54> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Ke mu kazam se sto mi lezi, ne moze veke vaka da se ponasa, pa ova veke ne se izdrzuva, majmun eden !... - Ooo, direktore, pa kako ste denes ( moze da vi go izdudlam? ) ...koj ? Ma zborese protiv vas, gubre nevaspitano !
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
taka e jana |
|
![]() |
|
jana1973 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Jas se sprotistavuvam na opstoto mislenje deka makata gi pravi lugeto losi,ke se prasate zasto e toa taka,spored mene
makata treba da gi vmudri ljugeto,da znaat kao da se snajdat vo takvi komplicirani sostojbi,istata da im gi otvori ocite za osvaruvanje na polesen nacin na ziveenje, |
|
![]() |
|
cupeto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
ima srekni lugje sto se losi...duri ni zapalka ne ti davaat
ke recat nemame i ke ostanes so cigarata vo raka ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
леле био садисто ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
pa daaaaaaa
![]() eve deneska bev epten nesreknja...... ko so treta noga da sum stanala..... "Marfi" ko po obicaj bese do mene.... i odejki vidov edna bubacka crna.... i taaaaaaak ja zgaznav ![]() so mi bese kriva bubackata sto ja osudiv na smrt?? bev mnoooo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
каде каде е????? ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
тука некаде
![]() |
|
![]() |
|
i cinizam
sejm???? ![]() Изменето од anakin - 08.Јуни.2009 во 22:54 |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
... ili zajadlivost
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nesrekjata gradi zastiten dzid okolu nas i cesto cuvstvata gi maskira so indiferentnost.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
kosh covek kje ja napolni beretata i kje ja opali k*rshum u tintarata na sluzbenickata
hehehe |
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Прва работа:
Пример: Ја чекам службеничката; Мене ми е дојдено преку глава, башка ми жежи, а таа си седи во климатизирана просторија и 15 мин. си прај муабет на телефон за тоа кај има поефтина сукња,...... после тоа две типчиња(пријателчиња, најверојатно) си завршуваат работа прек*ред......и таман да стигнам јас на ред ми вика: Извини пауза....... ![]() И после јас сум лоша затоа што направив неред и што ме разбраа сите, и што и се заканив дека ќе го викнам директорот и дека ќе и викнам новинар од локалната телевизија да ја види цел град како работи..... ![]() Мхм.........За да не бев лоша требаше да се прошетам 1 саат на 40 степени, и да се вратам по паузата ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |