![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 212> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dali smo ti godine
najbolje i najlepse dala si nam pobjede i golove za pamcenje |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
But i know where i belong
Away from your gods That heal all wounds and light this endless dark HIM endless dark ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ti si moja cokolada
ja sam tvoja cokolada i da nisam tako mlada ... ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
...сакам да ти кажам оди си
некако со други зборови...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
They tried to make me go to rehab but i said 'no, no, no'
Yes, I've been black but when i come back you'll know know know I ain't got the time and if my mother thinks I'm fine He's tried to make me go to rehab but i won't go go go.... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Today I saw
A face I only dreamed of I recognized The feeling that I used to know From another time and space I thought I left .. Long ago I stood a while, I let my breath escape me And spoke her name Then as she turned to face me For a second there was Something in her eyes as if to say ... NOTHING HAS EVER CHANGED |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
VOLIM OSMJEH TVOJ BAS DOBRO TI STOI
JOS TI MENE TVOI I POLJUPCI MOI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... natasha od treto tri...
Nikola...Nikola... |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
neso cudno mi se slucuva
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Dali me budi budi
ili mu studi studi dali me bara ili me kara |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Во дилема суммм дали со срце или ум......
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
sada ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo, poludela sam sasvim.. od kad mislim na tebe
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
јас имам само ноќва да бидам јас со неа,
и незнам дали можам да заборавам во гради имам сонце за уште три световииииии ако заминам ќе изгаснат....... |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
http://www.youtube.com/watch?v=NvJFISiEE9Y
o oo o o Изменето од да бе - 29.Септември.2008 во 08:58 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |