![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 525> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I bruise easily
so be gentle when you handle me Theres a mark you leave Like a love heart carved on a tree I bruise easily Can't scratch the surface without moving me underneath I bruise easily |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Aún no es tarde pero así me estoy sintiendo y aparecen tantos miedos que no me dejan pensar y tengo sueños de amores nuevos y me cuesta imaginar lo que vendrá. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Hocu da te gledam dok se ljubis sa njom
da shvatim sta mi fali u krevetu mom ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Kad legnes s njom i kad ugasish dan
kad prvi najsl*gi te uhvati san seti se mene ,seti se mene POMENIME! .......... Kad ti je dobro kad te pogleda Bog i kad se molish za nekoga svog seti se mene ,seti se mene POMENIME! |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И еве сега јас без тебе...јас без себе...
и секој говор ми започнува со твоето име
те оживувам од сите слики...но жив нигде те немам...
и пак со тебе легнувам и пак без тебе се будам...
а те барав...те барам во се и сешто............
|
|
![]() |
|
Тажна песна, спомени
од жиците на виолината
глас во далечината
разбранувани морски води
љубовта се распрснува насекаде
како гердан од бисери...
темнина мрак...многу лаги..............
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Ako nekogas se sretneme, nemoj da mi podades raka. Ako nekogas se vidime, pomini I nemoj da zastanuvas. Ako nekogas se najdeme, zastani daleku od mene. Ako se uste se sakame, ke dojdat nasite denovi.
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
полудим полудим када ја видим
полудим полудим од љубави а она каже ми каже од мене иди нечу да љубим да љубим ниедну другу нек суди ми она што не воли мееее ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Само небо зна,само небо зна! Колко те волим, волим ја, само небо зна! Само небо зна,само небо зна! Колко те волим, волим ја, само небо зна! ПОЛУДЕЧУ, ПОООЛУДЕЧУ! Нек ме оставе сад, на миру сви! ПОЛУДЕЧУ, ПОООЛУДЕЧУ! Учиничу све да не одеш тииииии! - Оливер Мандич ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Твојата насмевка ме следи во мислите
како зрак од сонцето тивко ме буди
твоите усни во мене будат
маѓепсна нежност.......................
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
* Irene, goodnight, Irene, goodnight,
Goodnight, Irene, goodnight, Irene, I'll get you in my dreams ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
od neboto do zemjata
saj si kosori ......... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Give your smile to everyone,
But give your love to only me. ![]() ![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Ich würde für dich
bis zum letzen Herzschlag, bis zum bitteren Ende, bis zum letzen Bluttropfen kämpen, nur für dich, wiel du ein Mensch bist, der mir mehr wert ist als mein Leben <3 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |