![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 426> |
Автор | |
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е ишала едно сакање без тоблероне да помине
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost - 08.Декември.2006 во 17:33 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Sakam nazad vo vremeto edna nedela.
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
sakam da ne zaboravi....
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
sakam da ispolnese barem samo del od vetenoto...
![]() Изменето од emilija 90 - 08.Декември.2006 во 19:32 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
sakam cokolado da imam golemooooo
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
spring ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
И јас сакам да се врати времето!!! Особено летото!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Sakam na site da vi posakam prijatna vecer i vikend!!!!
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да ве гушнам сите
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
јас сакам уствари не сакам очи да му видам на дечко ми.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Аман бе што напраил па толку си се разљутила?
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ко да ме стаил на ignore.Вчера во школо го видов сосем случајно кога идев накај информатика кабинетот и ми рече само КАЈ СИ БЕ ЖЕНО и толку.Денес ни случајно не го видов.Сега тој е кај мене на ignore па да видам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
sakam milka golemo cokoladoooooooooooo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
сакам никој да не ме нервира и да не ме боли главата
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 207208209210211 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |