![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 473> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wc hartija...treba da se simnam da kupam
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dear mi go nema
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
1.000.000 eura u kes
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ми фалат сите форумџии со кои некогаш сум си имала добар муабет ( агапи на пример )
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ИИИИИИИИИИИИИИИИХХХХХ.....Agapi....!!!
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
ufff ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Zagreb-London
ama ke bide soon ![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1722 |
krilca
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ми недостига време. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
rome1 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
oooooooo mi nedostiga mojot roden kraj.moja majka makedonia.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
mi nedostasuva Natalija i edno Peugeot 308 so licen garav shofer vo nego
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
eehhhhhh.....mi nedostasuvaat tete so called granny.....i gabi na treta smena
![]() a ti fille ne se zali, zosto si azdisala ![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 25.Февруари.2008 во 10:43 |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e fille i mene mi nedostiga natka cela godina ne sum ja videla
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Malku mir-za sreduvanje na mislite
Planina,shetanje,zvezdeno nebo,prostor mi fali...se ugushiv upm... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |