![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 36> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хехе е па едно ќе е... |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Во врска со темава ке го цитирам Joseph Joubert, бидејки апсолутно се сложувам со кажаното од него: ''Разумот може да ни каже што треба да избегнуваме, но единствено срцето ни говори што треба да направиме'' |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
skoro da e dobro |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razumot e realnost, emociite se nerealni fantazii
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ziv ne se predavam
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ne mozam veka da biram u DNK-ta mi e...zatoa ke kazam emocii
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
realni ne realni, sekoja osoba ima emocii, i ne mozeme bez niv! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sekogas davat MAT ,, sekogas
ako nedavat , so da vi kazam f**king roboro |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Emociite se kako gladni pilinja vo gnezdo sto civkaat bez prekin i cekaat da gi nahranime i otposle koga mislis sozreale i treba da letnat od gnezdo...fijuuuuu !...tup !...dole na glava...mrtva emocija od koja se hranat lesinarite i go koristat momentot
|
|
![]() |
|
![]() alegoricno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Razumot me vrzuva so pojasi za ludacki krevet, a emociite mi pruzaat noz za da gi isecam i kidnam i da se budalam niz svetot...lugeto pocesto gi pamtat po nivnite budalastini nego za nivnite umni dela
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Koa ke ja vidam u mini,
me obzemaat emocii.... Stom se soblece, sosema razumno svakam deka koa se goli site se isti...!!!!! ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 04.Мај.2008 во 18:02 |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
ja koj go zedov naume me vodeva emocii posle stanav razumna i umna mnogo sea go voza kako so saka ja
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Slatko,..mnogu slatko ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |