![]() |
|
Шетање... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koj te lae iako go ranis ?
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Kuceto sekogas ke se vrakja kaj mene a drugite ke gi lae.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
normalno za ona sto go drzam za lenecot ,zs nikogas ne ke me navredi,povredi,sekogas e so mene, i znam da e so mene.najvise mi se raduva koga go ostavam samo i koga se vrakam doma.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Разликата е во ланецот :)))) На кучето може да му фрлам коска и да ми ја донесе а на партнерот не :)))) На кучето мое му верувам најмногу. Лае секогаш кога ќе види непознати гости и кога се шетам со него не се врти по разни сукњички низ град :)))) |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
имам и куче и партнер
кога се враќам дома од работа погодете кој ми се радува повеќе? нормално-кучето ![]() кучето е секогаш на синџир додека се шетате но се чини не го приметува синџирот,оди покрај вас и не гледа лево-десно партнерот никогаш не го врзуваме со синџир ама се однесува како да е стално врзан...посебно кога ќе го пуштите сам...како куче избегано од синџир ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Кучето е животно а вие сте му лидер на кучето.
Животните не рационализираат како луѓето. Тој за другата рака што се води е човек и врската со него е многу посложена и покомлексна. Ама треба и тој на краток синџир да се држи ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
исто! дури ми се случило двапати на раце да го враќам дома, кога по него тргнаа неколку други што не му одолеаја на шармот. ![]() затоа партнерот не го шетам ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Kuceto ne seta bez mene.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
odgovorot go e vo samoto prashanje ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |