![]() |
|
Со кого од форумов сакате да се запознаете |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 83> |
Автор | ||
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
so zbunet, brza, ninja i sekako anakin... a se znam so natalija, dana ( so niv se znam dobro
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Pak nekoj delel sliki od rodendenot bez dozvola
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
jas dovagjam za skopje sledekju nedelju.Vija drugive od skopje li sa?
Ti gi poznavas li?Ovaj brza i palestinac ludnicu su
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be ,sega,...ne znam za jaser,...ama, jas ne sum bil po ludnici,..seushte
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
abe toj je u pozitivn smisl, ne se praj deka ne poimas
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Pa..neznam..mozebi i ne bi so nikogo.
Veke imam stvoreno slika za nekolku ludje i ne bi sakala da ja menuvam,zatoa sto pak ke recam neznam koj ja zboruva vistinata ovde ,a koj laze. |
||
![]() |
||
|
mama Ja ne lzu. casna rec
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
pazi mnammo,...shto pravi so prstite,..pozadi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Gledam,gledam,ama jas mu dadov prijatelski sovet
Pa...sea ti vidi |
||
![]() |
||
|
shto da vidam?,..da ne go zemam?,
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja sakam da go zapoznaam zbunet oti e cool fraer, mnogu junak i epten pameten, baska vikaat deka kade zgazne treva ne nikne, zeni na kolena pagaat pred nego i mnogu si imaat seceno veni za nego.
Mislam deka toj e osoba vredna za site odlikuvanja sto postojat, a svetot veke ednas treba da ja prifati negovata superiornost zosto e naslednik na svetskiot prestol i da baraat pokajuvanje i milost. On na svetot mu pravi dobro, ama toa javno ne go razglasuva poradi negovata doblesna skromnost. Iako se krie megu nas na ovaa zaostanata planeta, od galaktickite rabojnici koi ja prevzemaa vlasta na orospijski nacin on ke iznajde nacin da ja povrati galaktickata harmonija kako i svetovite koi gi poseduvase. I ke i se vrati da ja oslobodi negovata ljubov koja e sega zatvorena vo zandana na zatvorskata planeta locirana vo galksijata "Maliot magelanov oblak ". Plasete se ako ste losi ili namkori, zosto koga ke se vrati site ke ve zatvori vo rudnicite i ke gi ostavi da ziveat kako bezgrizni deca samo onie sto znaat da se smeat. E taka da si znaete ! |
||
![]() |
||
|
da,....i jas sakam so nego da se vidam,...daj vidi, najdi go,...pa,trojcata ke sedneme ,..da popieme neshto,..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
pa se znam so mona liza,engie,big kiss,low weed,i use nekoi a bi sakal da se zapoznaam uste so monika i sexy.
|
||
speed
|
||
![]() |
||
cigare-migare taktika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 245 |
|
a shon go izdrkash....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 83> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |