IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Двоен живот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Двоен живот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 14:04
Се к*рваат преку форуми, а дома на мажот демек грав му варат. Wink
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 14:38
I tebe ke ti go varat ama popecen LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 14:40
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

Moze, nekoja ko tebe ako se pogodi Smile
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 16:42
Арна темава, ама никој не ја сватил, бош муабети до сеа, ....Зошто сведувате на швалерај-двоен живот, зар не може у бизнисот на пример, на работа, фамилијарен двоен живот и слично.... ЗНачи двоен живот.... надвор од куќа си еден дома си друг, на работа со колегите си еден а ко не си работа си друг и слично... значи не е двоен живот само швалерајот, е сеа ... мое мислење....сите имаме двоен живот, па и троен, кој ќе каже спротивно се лаже и самиот себе.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 17:48
Originally posted by sensei sensei напиша:

toa sto nesakas ke ti padne,MARFIEV ZAKON LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLPA I KAO MENE LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 22:56

Originally posted by sensei sensei напиша:

toa sto nesakas ke ti padne,MARFIEV ZAKON LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLPA I KAO MENE LOLLOLLOL

Jas gi krsam site zakoni i stereotipi. Sto e eden Marfi LOL
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 01:30
Bidejkji vsushnost zivotot e toj koj sto ni e sega (za nekogas kje vidime dali i akoLOL),a lugjeto postapuvaat vo zavisnost od razlichni okolnosti - razlichno,taka da za tie nekoi opsto prifateni nemoralni osobini koi gi navedovte povekje bi se slozila za konzumentite na istite izrazi od tipot na opisuvanje na karakterni osobini ,povekje odkolku ovoj gore naveden koj e mnogu opst i neopredelen poim - "dvoen"
Mozebi i toa "dvojnoto" e normalno za prirodata na covekot ,a edinecnoto koe vsusnost ni e "normalno" e - loso i nametnato LOL
A toa se zapocnalo odkako se pojavila institucijata semejstvo Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 11:32
Originally posted by brmm brmm напиша:

Арна темава, ама никој не ја сватил, бош муабети до сеа, ....Зошто сведувате на швалерај-двоен живот, зар не може у бизнисот на пример, на работа, фамилијарен двоен живот и слично.... ЗНачи двоен живот.... надвор од куќа си еден дома си друг, на работа со колегите си еден а ко не си работа си друг и слично... значи не е двоен живот само швалерајот, е сеа ... мое мислење....сите имаме двоен живот, па и троен, кој ќе каже спротивно се лаже и самиот себе.
odlicen odgovor brmm, brmm.jas sum na rabota poinakva od ona sto sum vo krugot na semejstvoto.ova e odraz na mojot karakter a ne na "dvojniot" moj zivot.pred se avtoritet sum tamo kade sto e potrebno, vo domot nezna majka i zena.deteto mi e malo za seuste da gradam nekoj avtoritet vrz nego no toa bi go napravila se razbira na poinakov nacin, a ne kako sto postapuvam na rabota kade sto nemam blizina odnosno bla bla muabeti so kolegite.se e vo domenot na rabotata.
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2007 во 13:06
Секој си ја интерпретира темава како што му одговара моментално на совеста и на егото, што не значи дека е во право. Бидејќи нели вистината е апсолутна, а оние со двоен живот пред се се лажат себе си, а потоа и другите.
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 00:46
tokmu taka
Кон врв
that's me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2006
Локација: Burundi
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај that's me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 01:01
jas imam

9 zivoti
ili se lazam?!Smile
Пази,памтам к'ту слон.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 14:42
Originally posted by that's me that's me напиша:

jas imam

9 zivoti
ili se lazam?!Smile
a vo koj najdobro se snaogjas ?LOLLOL
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 17:13
Ako sakam raboti sto ne mozam da gi dobijam, zelbite gi potisnuvam za da ne bidam okvalifikuvan kako nesposoben ili perverzen i si prodolzuvam da bidam ona sto sum bil. Znaci jas kako homosapiens sekojdnevikus i jas kako "homo zelbar luzer" sme ekstremno sprotivni. I u stvari sto sakav da kazam, mi izbega mislata . . .
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 23:13
На работа сме едно, дома друго, на форумов трето
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.