![]() |
|
Животни грешки |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | ||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
животни грешки кои се однесуваат на љубовта, хм, па и немало некој што се толку фатални кои катастрофално ми го потресле животот. но, дефинитивно биле лекција.
|
||
![]() |
||
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
|
Zivotna greska ili taka sakal nekoj drug pomoken od nas samite, sto vikase baba mi - "taka ti e ckrnato vo tefterot"-sepak jas mislam deka e moja greska.
Svesno go terav mojot simpatija da i se vrati na bivsata mu devojka (sega veke sopruga) - a posle izvesno vreme da mi priznae deka me ljubel mene....
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:59 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...НЕМАМ!!!!ЈАС СЕКОГАШ СУМ ВО ПРАВО,MОЖЕБИ ЗАТОА!НЕ ИМ ВЕРУВАМ НА НИКОГО...СИТЕ ЛАЖАТ...!ЧИТАЈ,,ЖОЛТА МАИЦА".!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
covekot ne bi bil covek ako ne gresi, togas bi bil nesto drugo.
poentata e da se ucime od tugite greski, a ne od svoite. kako i da e, nisto ne e tolku znacajno za da go nareceme"zivotna greska", mene toa mi zvuci premnogu seriozno, duri me plasi... sto bi mozelo da bide tolku tesko? |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Imam...edna samo.....
![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
sigurno trebalo da se sluci..sigurno...ako ne, togas ke se slucelo nesto drugo, mozebi i poloso...
|
||
people are strange
|
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
sum napravil , iako odnapred so sekoja devojka znam kako ke zavrsi , znam deka koga ke bide vistinskata so nea ke bidam do krajot
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
SUM PRAVELA GRESKI NESVESNO, SUM PRAVELA MNOGU GRESKI SVESNO MEGJUTOA POSLEDICITE SI GI TRPAM I ZNAM DEKA MORAM DA GI IZDRZAM STOEJKI NA NOZE ZATOA STO JAS SUM EDINSTVENIOT VINOVNIK ZA TIE GRESKI.
SUDBINATA SAMO NI POSTAVUVA PRASANJA NIE SME TIE KOI ODGOVARAME NA NIV SO "DA" ILI "NE".
TAKA DA KAKO STO VELAT STARITE - " STO KE SI POSEES TOA KE ZNESS" -
![]() |
||
![]() |
||
|
apsolutno! |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
zivotni lekcii
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...А БЕ Lady Blue...ЗОШТО МА ТАКА...АААААА....!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
ljubovni greski.. .sum imal zosto tie bile orospii i koi sum trebal vednas da gi prepoznaam, da gi zatrudnam i otkacam
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Sto ne ti e jasno Zagor???? Ili sakas da kazes deka ti si bezgresen?????
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |