![]() |
|
Како да ја дознаете IP адресата |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da do nekade ....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andr0id ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
isti k**ac ti e....dali ke napises patch ili ke koristis netstat...ke davaat isti rezultat za ip, nema razlika |
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
хахаах а да и секој секунд ке може да ја мења на адсл ако е
![]() ![]() ![]() како бе вака се залажуете ОМГ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stane ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Abe ne se macete napravete si strana na piczo.com ke stavite shout box i sekoj sto ke pise na nea mu ja pisuva ip adresata.
pozz |
|
Potpisot go nema, dedo mraz go zema.
|
|
![]() |
|
andr0id ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
ne e potrebno da pisuvas cela sistemska komanda, koa mozes samo pred da ti isprati nekoja datoteka, vo cmd da pise: netstat, neka vide aktivni konekcii, pa posle otkoa ke mu prati, pak neka pise netstat, i taa ip sto e nova na listata e negova. |
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
![]() |
|
the eye ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
. Изменето од the eye - 13.Јануари.2008 во 13:11 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,shto k*r ke mi e,...ne mislam zlo da pravam,...na toj shto ne ,..zasluzil!!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
YOO> ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 12 |
KAKO MOZE NEKOJ DA MI JA VIDI IP ADRESATA AKO STALNO SE KONEKTIRAM PREKU SERVER OD TOKIO I TOJ GENERIRA STALNO NOVA IP ADRESA I JA MENUVA NA SEKOJ SAAAT.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA EVE EDNA LAJT VERZIJA ZA SITE STO SAKAAT PRIVATNOST www.hide-ip-soft.com koj pravi naracki po internet znaes sto znaci ova ![]() |
|
2 fast 4 every one
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
![]() |
|
nupetname ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
abe a od kaj go najde ovoa remote administrator |
|
![]() |
|
ile_kobra ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
monaliza koga ja vnesuvam IP adresata vo remote administrator
mi pisuva (can not find server)
POMOS
|
|
![]() |
|
markomk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
golema rabota ip ke si doznael
![]() ela vlezi da te vidam :D
|
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
epa daj kazija skriptata? |
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
ako nemas drug program so koj preku LP adresata ke mu vlezes na toj vo kompjuter nisto ne pravis.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |