IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Ме нервира! Го сакам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ме нервира! Го сакам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
Автор
Порака
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 20:27
mene mi trebase dolgo vreme da sfatam deka mnogu,mnogu go sakamEmbarrassedi togas koga sum go mrazela vsushnost mnogu sum go sakala

Изменето од beleg - 28.Декември.2006 во 20:28
Кон врв
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2006 во 20:36
tenka e linijata pomegju ljubovta i omrazata....

I jas mnogu cesto znam da kazam "me nervira, go mrazam", a tolku mnogu go sakam.....
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2006 во 09:56
ГО САКАМ! Неможам да го мразам колку и да сакам.... И колку и да ме нервира, пак ќе го сакам.....Smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 09:30
I MENE ME NERVIRA PA SO SAKAM GO TOA NAJBTNO
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 10:59
Mora da priznam i jas go nerviram nego, pa taman rabota da ne ni e interesno vo denot, da funkcionirame besprekorno, au ne bi mozela taka,(ne mislam na kavgi neizdrzlivi , so takov ne bi bila, sakam mali sitni kavgi kao demek ete se dokazuvame eden kon drug a faktichki e poinaku, ne mozeme da disheme eden bez drg...eh zivot ) sakam buren zivot , poln so sekojdnevni iznenaduvanja, rastrcanost na site strani, no sakam i mirni denovi koga so pogledite ke zboruvame.Kako i da e znam deka i koga me nervira GO SAKAM LUDO!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 11:01
Kako i da e znam deka i koga me nervira GO SAKAM LUDO! Clap
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 20:22
Me nervira,mnogu me nervira...vo momentov me nervira najmnogu na celiot svetAngryama mnogu go sakamHeart....jas kako se spremam da go iznerviram ovaa nedela...ke vidi toj kogo nerviraLOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 20:25
Е а мене колку само ме изнервираAngry И не го сакам! Нека пукне ако сакаAngry
Кон врв
acenikolovska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acenikolovska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 01:14
e ima momenti koga mi e dosta od se.ovaj e ovaj moment.oti ne moze se da e sovrseno zaso mora da me iznervira toku jako,sto ne sakam zbor da mu produmam a go sakm p**ka mu materDeadi'm sick and tired,but I Love you!
Кон врв
najdobra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јануари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај najdobra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 18:49
Ne go sakam veke , jas sega sum si povtorno samicka Ouch OuchCry Cry Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 21:44
Море многу го сакам HeartEmbarrassed
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 22:00

go sakam ko kje e so mene ama retko e so mene(samo na nekoja vecer)CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 21:20
Na sekoja negova "ludaost" ke mu vratam so baknez.Ne sakam da ja pretvoram vrskata vo vojna na zverovi.I tohasg koga ke me iznervira ke go sakam kako sto go sakam , silno, iskreno, "ludo".
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2007 во 16:45
Колку само го мразам Angry Со кое право ми се дере бе он!!!!!!!!!!AngryAngryAngryAngry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.