![]() |
|
Кога се љубите... кои мисли ви се вртат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Автор | |
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se soglasuvam......
|
|
......
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
i jas se soglasuvam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Baknezot e za uzivanje vo skeoj slucaj, i jas uzivam vo nego, ama nikogas nema da zaboravam edna slucka - izleguvam so tipot na pizza i toj naracuva nekoja so luk........se ljubevme a mene umot mi bese vo lukot "zarem morase vecerva da jadi takva pizza".......
znaci ne sekogas se vrtat ubavi misli:))))
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Pa si mislam dal ke bide tesko da i gi otkopcam kopchinjata od grudnjakot
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Sekretarka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Mmmmm interesno prsanje, sekogas mislam kolku dobro se ljubi partnerot
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
au,uzivam i retko koga mi se vrti nesto niz glava...
![]() |
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
SIGURNO nesto ni se vrti na site koga se baknuvame
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
samo da ne e toa recept za lazanji
|
|
![]() |
|
Nemoj da kazes deka tebe ti teknalo na recept?
|
|
![]() |
|
A dali mozebi koga se ljubis so segasniot partner, vi teknalo nekogas na bivsiot ili pravite sporedba vo momentot?
|
|
![]() |
|
максимус ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
e pa do dolu li e rabotav dojdena meso gleda krompir vadi hhahahhha
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
YESS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Zavisi, najcesto koga se baknuvam mislam na toa kolku go sakam, a nekogas koga glavata mi e preokupirana so milion raboti moze da mi se svrti i nekoja recepta . |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
kolku ubavo mirisa i kolku sakam da go griznam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |