![]() |
|
Коментари околу СП 2006 Германија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edvaj cekam da dojde vtornik brazil da go gledam i da navivam! |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Првата наместена, Австралија - Јапонија 3:1 (0:1).
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Italija pobedi vo prviot natprevar, i odi ponatamu
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Tapa ARGENTINA
Krivo mi eza Hrvatska sto ne postigna gol so Brazil Srbija koja ja gledav poveke se izmaltretirav vo cekanje da surtnat topka Zabarite "MOI" ITALIJANI bea za pofalba, ovojpat ne im trebase zagrevanje :) Germanija kako domagjin pokaza odlichna igra , svabi ne gi sakam Anglicanite , raka na srce dobri se |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Шпанците некако тргнаа еуфорично! 2:0 со Украина! за 20 минути.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
2 tapa goloi,eden penal so nikad ne trebase da bide suden....ali na fernando golot ludnica........ |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Шпанците се покажаа... Алал да им е, игра без прикоснова
![]() ![]() Изменето од Ghost - 15.Јуни.2006 во 03:44 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
no i mnogu mlada.....
|
|
![]() |
|
VkusiMe_M ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Ete ti shto znachi da si domakin edvaj Germanija u nivni stil vo 91min. davaat gol. Inaku Polska zasluzhi da zeme barem bod so prikazhanata igra.
Inaku doprava ke pochnat da igraat golemite reprezentacii kako Brazil Anglija i nekoj drugi nikogash ne igrasl so 100% sili golemite... |
|
Itn...
|
|
![]() |
|
svabite bea celiot mec dominantni.....so be naprai polska od prvata minuta se branat,taka ne se igra fudbal..... |
|
![]() |
|
ти пак ги браниш тоа германците, како таму да си роден
![]() А што ако изгубат во осмина-финале, што правиме тогаш? Со ваква игра тешко до финале! Инаку и мој пик беше Германија - Бразил, за финале, ама сега, има премногу кандидати, па дури и еден Еквадор, кој со нас изгледа ги зафркаваше екипите од неговата група. Да не заборавиме дека Еквадор ги победи и Аргентина, па и Бразил на свој терен! А овде се игра на неутрален терен! |
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
abe ako sakat i reprezentacijata od mars neka ja pobedit,od makedonija izgubi
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
финта, тоа со македонија беше финта во подготовките. тоа сите го прават. и една германија увежбуваше акции, додека јапонија водеше 2:0.
|
|
Јас сум мајстор!
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Ova fudbalov ne vredi sekogas da go gledas!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |