![]() |
|
Moon diet |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ајде на втората лекција. оваа ја применувам али нема ефекти
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Vtora lekcija: Redovno si obrokuvas obilni obroci tri pati na den. Vazno e da si fatis red vo denot t.e. sekoj den vo tocno vreme da si jades obrocite. Na primer: pojadok vo 10h, rucek vo 16h i vecera vo 21h. Obrocite treba da ti se kvalitetni i kvantitetni. Pojadokot preporaclivo e da bide burek so pola litro jogurt ili nekoe lisnato testo. Rucekot si go jades doma, od ona sto majka ti ti go spremila (majkite sekogas gotvat kvalitetno). A vecerata ja jades so drustvo vo kafana, osobeno ako ste po skarata. Nikogas da ne zaboravis na kraj da izedes golem deser, po moznost cokoladen. Cokoladna torta e najdobra. Napomena: Posle sekoj obrok ne smees da imas nikakva fizicka aktivnost, osobeno posle rucekot, koga treba da si legnes i da si otspies kvalitetni 2 do 2,5 casa. A posle vecerata, pozelno e da si legnes sam! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ова ке го пробам али со 4 оброци како што гледам 3 ми се малце |
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Uff ova moze ke ti pomogne da se popravish ama seta taa mrsna hrana i meso ne znam kako ke se odrazi na celokupnoto zdravje...toa ne sum sigurna a i delot so kompletna neaktivnost nekako ne mi odi bash...sigurno ne sakash stomak da pushtish na tvoi godini
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Kokolo, molim te da ne ja primenuvas ovaa dieta za debeleenje! Posle ke ti bide zal, veruvaj! Dietata ti ja pisav na sala. Ako sakas da se zdebelis, pocekaj uste nekoja godina. Toa samo po sebe ke si dojde! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Ама не реков дека сакам да се зде*елам, туку дека сакам само да се поправам 5-6 килца, а за де*елеење нема шанси најголема причина за тоа е што генот, не ми дозволува да се де*елам. |
|
|
|
![]() |
|
Podobro e da sakas da se popravis, otkolku da se macis da oslabnes! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Javno se izvinuvam so go ostaviv kokolo bez rucek denes
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
прифатено е извинувањето
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bella_Tigrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Dobra dieta.....da ne ja kradese od mene ???? c c c
![]() ![]() |
|
Mislam....znaci postojam
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
BEZ SHEGA :MOZE LI DA SE OSLABE AKO JA NAMALIS ISHRANATA A DA NE SI KRATAM OD PIVOTO!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
koga e sledniot den samo za tecnosti
|
|
![]() |
|
Pogledni ja prvata stranica na temava, tamu ima cela shema za ovaa godina
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
PENKOV ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
abe vie ste mrdnati zimi se moon diet
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |