![]() |
|
Ајде да се менуваме... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Автор | |
kirealeks ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе ајде да се мењаме
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
![]() |
|
Verica ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ocajno da po ocajno nemoze da bide:) Bozja nevesta- sintezis ama se
utepav od baranje..nikako da ja najdam..Ako nekoj ja ima pls neka ja
praca, stojam na usluga so 160gb mp3 + mali milion cd-a, pa povelete:)
Pozdrav |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ЛУЃЕ ја имате ли ТАБАКЕРА на српски или на било кој јазик? мислам дека е од Брегович ама не сум сигурна, тенкс однапред
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
za ovaa pesna stanuva zbor:
TABAKERA muzika: G. Bregovic Tekst: M. Tucakovic - g.Bregovic A sada laku noc, prazna je tabakera, pomalo vara me ova atmosfera. U utorak na srijedu sve cini se uredu, sve cini se k’ o prije, a nista nije. A sada laku noc, poljubac u letu, dajes mi ga k’ o zadnju cigaretu. Sada spavaj tabakero, i ni za cim ne zali, jer na tebi su njeni inicijali. Tu tabakeru zauvjek mi ostavi, tu tabakeru, mali zalog ljubavi, tu tvoju zlatnu tabakeru, Dano, nek truje me lagano. |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
јас ја имам и се друго од Здравко Чолич |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
great :) togas, let's take the issue on LP level
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
MIslam deka ja ima Delfin, ja imam slusano kaj nego |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
samo sto ja dobiv na mail od Delfincovski :) tri pati ura za prijatelceto!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
седите седите не станувајте ...не морате нема проблем ок е .седнете ве молам.........
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
darko13 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
dali ke moze nekoj da mi ja prati sega jas sum na red od robert
bilbilov ve molam mi treba itno fala odnapred. mailot mi e
darkosk13@hotmail.com ili stavete link od kade da ja simnam
|
|
![]() |
|
i jas JA SAKAAAAAAAAAMMM TAAAA
![]() |
|
![]() |
|
sega jas sum na red od robert bilbil никој ли ја нема |
|
![]() |
|
Драги мои...ја има ли некој Дождови од Калиопи?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |